Podzimní veletrhy lákají na mezinárodní gastronomickou soutěž i návrh interiérů

Začátkem října proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA oblíbené trio veletrhů, které zaplní všechny výstavní haly.

Největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a designu FOR INTERIOR nabídne přehlídku novinek a trendů od nejvýznamnějších firem z oboru. Část FOR DECOR & PRESENT poslouží k nákupu vánočních dárků, ale i dekorací do bytu. Velkému rozkvětu se rok od roku těší veletrh FOR GASTRO & HOTEL, který bude letos mimo jiné obohacen i o divácky atraktivní mezinárodní soutěž Global Chefs Challenge a speciální sekci věnovanou potravinám a ingrediencím pro milovníky dobrého jídla. To vše od 1. do 4. října 2015 v Letňanech.

FOR INTERIOR

Veletrh nábytku, interiéru a designu FOR INTERIOR patří mezi největší podzimní akce svého druhu. Představí se na ní mnoho významných českých i zahraničních výrobců nábytku, ale i menších interiérových studií, které vám vytvoří návrh domova snů přesně podle vašich představ. Chybět nebude ani atraktivní program. Přímo před zraky návštěvníků navrhne tým špičkových architektů z ateliéru de.fakto několik vybraných interiérů. Vaši vizi budoucího bydlení můžete do unikátního projektu přihlásit na forshow.cz. Výtěžek z této akce poputuje na dobročinný projekt Školy pro Barmu.
Více na www.forinterior.cz.

FOR GASTRO & HOTEL

Odborný veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2015 je kontraktačně-prodejní akce určena nejen pro profesionály, kuchaře a odborníky působící v gastronomii a hotelnictví, ale i pro všechny, kteří se o problematiku gastronomie a nové trendy v oblasti HORECA zajímají. Pro návštěvníky je i letos připraven bohatý doprovodný program, kterému bude vévodit semifinále mezinárodní soutěže Global Chefs Challenge, která se koná za podpory Světové asociace kuchařů a cukrářů. To nejlepší z české gastronomie představí Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Příchozí se mohou těšit na komponovaný program České barmanské asociace i na festival kulinářských specialit nebo přehlídku nových trendů a inovací v gastronomii GASTRO TOUR. Za zmínku stojí i konference k aktuálnímu tématu elektronické evidence tržeb, kterou pořádá Ministerstvo financí v novém kongresovém sále za osobní účasti ministra financí Ing. Andreje Babiše.
Více na www.for-gastro.cz.

FOR DECOR & PRESENT

Již 6. ročník veletrhu FOR DECOR & PRESENT nabídne jako každý rok pomocnou ruku při nákupu vánočních dárků a dekorací do vašeho domova. Těšit se můžete na nepřeberné množství originálních dekorací, bytového textilu, luxusních dárků i maličkostí, které udělají radost.
Více na www.fordecor.cz.
26.05.2015
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444