Podzimní nářadí včetně dárku, se kterým vám půjde práce od ruky

Na podzim je na zahradě i v okolí domu nejvíc práce z celého roku. Spadané listí, zazimování záhonů, poslední opravy a ošetřování dřeva – to vše zabere spoustu času a dřiny. Se správnou výbavou je však i podzimní úklid hračka. A bude vás i mnohem víc bavit. Spoustu činností totiž nebudete muset dělat ručně.

Mrkněte na tipy, se kterými vám podzimní práce uběhnou mnohem příjemněji.

TIPY na práci na zahradě


Kdo by neznal bolavé ruce a puchýře z celodenního hrabání listí. Přitom dnes už existuje jednoduché řešení. Jsou jím zahradní vysavače a foukače na listí, které patří mezi nejužitečnější pomocníky podzimního úklidu. A nebojte se, že by se vám po zbytek roku jen válely v kůlně. S kvalitním fukarem během chvíle vyčistíte třeba i garáž nebo příjezdovou cestu během celého roku.

Druhý tip se týká úklidu. Protože po každém vyčištění a zazimování zahrady vyvstává otázka: Co s odpadem? Na to zase přinášejí odpověď moderní štěpkovače, se kterými snadno zlikvidujete přebytečnou trávu, listí, větvičky a mrtvé rostliny. Z nich pak v kompostéru vzniká kvalitní substrát pro následující rok.

TIPY pro péči o dřevo


Podzim je ideální příležitostí ošetřit venkovní zahradní vybavení jako jsou ploty, dvířka, kompostéry, lavičky. Bez správné péče mohou v zimě prohrát boj s vlhkostí. Pomozte jim zachovat si krásu očištěním a nanesením ochranného spreje nebo nátěru.

Při drobných opravách (kterým se nejspíš nevyhnete) doporučujeme mít k ruce kompaktní, ale výkonný aku-šroubovák Bosch. Je velmi šikovný a navzdory skladným rozměrům překvapí i solidními otáčkami.

TIP pouze pro radost


Pokud máte velký pozemek, nebo třeba pojízdnou cestu poblíž, dejte šanci elektrokoloběžce. Rychle jí přijdete na chuť – a i kdyby náhodou ne, dětem udělá radost určitě.

DOPORUČUJEME: Nářadí Narex s dárkem zdarma


Pokud jde o volbu výrobce nářadí, naším favoritem je česká značka Narex. Koupě jejich nářadí se totiž letos vyplatí hned dvakrát. Kromě kvalitního nářadí totiž dostanete hodnotný dárek od značky Narex zdarma. Tím může být třeba profi sada ráčnových šroubováků, 73dílná sada pochromovaných bitů nebo přenosný a voděodolný reproduktor BS-01.

Narex je navíc česká značka se 70letou historií a sídlem v České Lípě. U nářadí Narex máte proto jistotu, že bylo vyrobené u nás, a nikoli v čínských továrnách.
15.10.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444