Podzimní kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers je jako stvořená pro chvilky odpočinku

Podzim většina z nás nemá ráda, protože venku začíná být ošklivo, dny se zkracují a před námi jsou výhledově dlouhé studené měsíce. Proto je právě podzim ideální na to, udělat si doma příjemnou atmosféru a vybavit si třeba ložnici měkoučkým povlečením, do kterého se budete moci zachumlat.

Povlečení z Mako bavlny pro vaše maximální pohodlí

České povlečení Stella Ateliers je vyráběno s důrazem na vysokou kvalitu, a proto se na jeho výrobu využívá výhradně dlouhovlákenná Mako bavlna, která dodává povlečení úžasnou jemnost. Povlečení Stella Ateliers je na dotek nečekaně hebké a má příjemný lesk vytvářející dojem luxusu. Podle úpravy je pak povlečení z podzimní kolekce 2021 rozdělováno na:

  • Povlečení v úpravě Mako Jersey – jedná se o příjemnou pleteninu, která je mírně roztažná a nemačká se, takže povlečení nemusíte žehlit.
  • Povlečení v úpravě Mako satén – saténové povlečení z Mako bavlny na rozdíl od umělého saténu na dotek nestudí a ani neklouže. Naopak je krásně měkké a hebké.
  • Povlečení v úpravě Švýcarský Prémium satén – tkanina povlečení svým leskem připomíná pravé hedvábí.
  • Povlečení v úpravě Mako Satén De Luxe – u tohoto povlečení se využívá neskutečně lehká a jemná tkanina, která má pouhých 86 g/m2.

 

Vyberte si stylové povlečení, které dokreslí vzhled ložnice

Vaše ložnice se může s novou kolekcí podzimního povlečení Stella Ateliers 2021 proměnit v místo, které vás bude lákat k odpočinku. Vybírat můžete z desítek nových vzorů bavlněného ložního prádla.

Přečtěte si potom také našich 5 rad, díky kterým bude vaše ložnice ještě útulnější


Květované povlečení – na romantiku je čas vždy a všude

Oblíbené květované povlečení je v nové kolekci zastoupené například povlečením PENELOPE, MIRABELLA, NAZAR nebo SIBEL. Podle toho, jakou atmosféru chcete v ložnici mít, volte podklad květovaného povlečení – světlé odstíny se hodí v případě, že chcete ložnici prosvětlit. Střední odstíny jsou univerzální a hodí se kamkoliv. Tmavší podklad se zase hodí tam, kde si přejete trochu intimnější atmosféru.

Abstraktní povlečení – dejte prostor modernímu vzhledu

Pokud dáváte přednost povlečení s abstraktními motivy, najdete v podzimní kolekci luxusní povlečení SOFIAN, RUBEN, BOBBI nebo RAPHAEL. Tyto typy bavlněného povlečení udělají skvělý dojem v moderních ložnicích.

Jednobarevné povlečení – váš tichý přítel, který nikdy nezklame

Krásně decentní jsou jednobarevná povlečení, která na sebe nestrhávají pozornost a dokáží interiér ložnice barevně dokreslit. Vaše lůžko můžete pěkně doladit jednobarevným povlečením AREK, TAKOMA nebo ELBRUS.

Orientální a zámecké povlečení – hýčkejte se na pohled i na dotek

Velmi luxusně působí povlečení s orientálními a zámeckými vzory, které jsou v nové kolekci Stella Ateliers také zastoupeny. Povlečení VESPUCCI nebo GREGORIO mají šarm, jsou originální a navodí ve vaší ložnici novou atmosféru.

Veškeré zmíněné povlečení můžete zakoupit zde.

Užijte si podzimní odpočinek i klidný spánek. Luxusní bavlněné povlečení z nové podzimní kolekce Stella Ateliers je tím, po čem jste vždy toužili. Měkkým společníkem pro vaše noci i dny plné lenošení.

Náš tip: Nepodceňujte výběr prostěradla! Je stejně důležité jako povlečení
21.10.2021 | PR
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444