Podzim - čas na hřejivé přikrývky, teplé barvy a nové doplňky

Nalaďte se s námi do teplých barev a nechte se hýčkat příjemně hebkými materiály. Potěšte své oči krásnými podzimními vzory, které zahřejí a zútulní váš domov. Příchazí podzim a s ním i čas na nové doplňky do domácnosti.

Přikrývky

Přikrývka THERMO PLUS bude vyhovovat všem, kdo mají rádi pocit většího tepla a objemnější přikrývky při zachování lehkosti a vzdušnosti. Vyšší hřejivost je docílena použitím tzv. teplých švů, které se používají například při výrobě spacích pytlů. Pevným spojením dvou samostatně prošitých přikrývek vzniká vzduchová kapsa, která kromě izolačních schopností výplně přidá ještě izolační vrstvu vzduchu. Přikrývku oceníte v zimním období, v chladnějších místnostech, nebo pokud jste zimomřivější.

Hebká výplň z prostorově tvarovaných dutých vláken je v přikrývkách SCANquilt vrstvena ve formě jemných pavučin. Při výrobě tohoto rouna se zásadně nepoužívají žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu. Kvalitní, pevná směsová tkanina spolu s hustším proševem dovoluje praní až na 95 °C.
 
 
Univerzální přikrývku DUPLEX PLUS využijete, pokud v létě rádi spíte pod lehkou přikrývkou, v zimě dáváte přednost většímu pocitu tepla pod thermo přikrývkou a během zbývajícího období preferujete přikrývku celoroční. Její výhoda spočívá v tom, že sepnutím dvou přikrývek (jedné lehčí s hřejivostí Sq 3 a druhé celoroční Sq 4) vznikne thermo přikrývka Sq 7 s dobře izolující vzduchovou kapsou. Rozpojením suchých zipů po obvodu vzniknou opět dvě samostatné přikrývky pro sezónní použití.
 

Plédy a deky

Zachumlejte se do hebkého plédu a zpříjemněte si tak chvilky odpočinku, četbu v křesle u krbu či sledování televize. Zvolte barevné odstíny, které budou ladit s interiérem vašeho obývacího pokoje nebo ložnice a celkovou atmosféru můžete podtrhnout doplněním vhodných dekoračních polštářků. Vlněný pléd rozhodně udělá radost také jako krásný a luxusní dárek.
 
 
Spát pod přikrývkou ve flanelovém povlečení má nepochybně své kouzlo, i v chladné místnosti vám bude krásně teplo. Příjemný pocit měkkosti a hebkosti dává flanelu vlasový efekt, který vzniká počesáním kvalitní bavlněné tkaniny. Velkou oblibu si získává povlečení VELUR z mikroflanelu, tento moderní materiál kromě příjemné hřejivosti a nezvyklé hebkosti rychle schne po vyprání a nevyžaduje žehlení.

Luxusní povlečení JERSEY je neuvěřitelně splývavé a hebké na omak. Vyrábí se z jemné bavlněné pleteniny z dlouhovlákných česaných přízí se zapínáním na zip. Během používání se nemačká, po vyprání a sušení v závěsu nevyžaduje žehlení. Objevte ART JERSEY Collection se vzory vycházejících z uměleckých směrů, usínejte v pestré FANTASY, inspirujte se vůní květin nebo se vraťte zpět do doby RETRA.
 
Střípky mozaiky v uklidňujících barvách vkusně doplní váš interiér a geometrické vzory s čistými liniemi doladí vaše lůžko k dokonalosti.
 
Bavlněné povlečení Klasik Soft z kvalitní plátnové tkaniny vás mile překvapí svojí jemnější povrchovou úpravou. Měkký omak textilie je dosažen speciální úpravou během výroby. Příjemný materiál skvěle absorbuje vlhkost a můžete ho povlékat po celý rok.
 

Prostírání na stůl

Zpestřete si svou kuchyň a stůl nevšedním prostíráním, které vykouzlí z jídelního stolu slavnostní tabuli. Vybírejte z mnoha barev bavlněného prostírání v jednobarevném i vícebarevném provedení a v různých rozměrech.
 

Froté ručníky a osušky pro hebké objetí po koupeli

Velká škála barevných odstínů a elegantních bordur rozzáří prostor vaší koupelny. Bavlněné ručníky COTTONA ze 100% česané bavlny jsou velmi kvalitní klasikou, která vás rozhodně nezklame. Modalové ručníky a osušky zase vynikají svou mimořádnou savostí a jemností. Dopřejte si po koupeli to nejlepší, zasloužíte si to.
 

Dámské a pánské župany

Zahalte se po koupeli do kvalitních županů v různých barevných odstínech. Pokud se chcete jen zahřát a příjemně relaxovat, pak vás uspokojí hebké a měkké župany MODAL SOFT.
25.10.2021 | PR
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444