Podlehněte hlasu designu ve vaší koupelně

Zaujme vás na první pohled a už se vám ji nepodaří vyhnat z hlavy. Mluvíme o exkluzivní řadě koupelnového nábytku VITTA od Dřevojasu, která představuje revoluci v designu nábytku do interiéru koupelny. 

Dřevojas je tradičním a ryze českým výrobcem koupelnového nábytku a na českém trhu si vybudoval roli nositele stylu a designu pro další období. Každý rok si proto naši designéři dávají záležet, aby nové modelové řady následovaly trendy z největších světových italských veletrhů a samozřejmě - vždy přidávají originální prvky, které jsou pro značku Dřevojas už jasně poznávacím znamením,“ vysvětluje na úvod Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu v. d., českého výrobce koupelnového nábytku, a pokračuje: „Novinkou z naší dílny je řada VITTA, která je pro svůj vzhled exkluzivním modelem v našem portfoliu.“ 
VITTA - netradiční designový vzhled

Designová řada VITTA je výjimečná pro pojetí své čelní plochy. Ta není plná, ale kreativně protkaná otvory ve tvaru větších či menších oválů. „Estetická úroveň vyfrézovaných obrazců a povrchová úprava v lakovaném vysokém lesku jsou na špičkové úrovni. Aby mohl vyniknout design této řady, je samozřejmě nutné použít kvalitní základové materiály, které přispívají k masivnímu vzhledu nábytku. To je u Dřevojasu ostatně standardem pro veškerý koupelnový nábytek,“ informuje Ing. Zdeněk Blažek a dodává: „Moderní vzhled řady VITTA je podpořen také použitým typem umyvadla. Dle vašich potřeb si můžete kromě jednoduchého zvolit i dvojumyvadlo řady NORM. Tady bych rád upozornil na obrovskou výhodu, kterou může nabídnout opravdu jen špičkový výrobce. Na všechny naše produkty je standardní záruka 3 roky. Pokud si online zaregistrujete keramické umyvadlo, prodlouží se záruka na 5 let.“ 
Barva laku? Jakákoliv
Lakovací linka Dřevojasu je tou nejmodernější v Evropě. Tyto špičkové technologie nanášení laku na nábytková dvířka jsou patrné hned na první pohled – okouzlí vás vysoce lesklý a dokonale hladký povrch. U modelové řady VITTA navíc nejste omezeni ve výběru barev. Vysoký lesk si můžete zvolit přesně v tom odstínu, který se vám líbí nebo ladí s vaším interiérem. Zakázková výroba Dřevojasu umí vyrobit skříňku v jakémkoliv tónu ze vzorníku barev RAL nebo NCS. 
Design i funkčnost zároveň
Od nábytku do koupelny se dnes nečeká jen perfektní vzhled, ale také maximální funkčnost. Oba požadavky se v modelech od Dřevojasu snoubí dokonale. „Když si vybíráme nábytek do koupelny, vždy se zaměřme zejména na kvalitu výsuvů – právě ty jsou velmi namáhaným prvkem celé sestavy. Pokud někde něco drhne, jděte raději o „obchod“ dál. My v Dřevojasu jsme spojili síly s významnou a velmi kvalitní německou značkou Hettich, která na své výsuvy zaručuje doživotní garanci kvality. Standardem navíc je, že výsuvy umí soft closing – tedy tlumené dovření zásuvky,“ vysvětluje dále Ing. Zdeněk Blažek z Dřevojasu. 
Dostatek úložného prostoru
„Ke skříňce s umyvadlem je ve stejném designu připravena také vysoká doplňková skříň. Odpadají tedy jakékoliv obavy, že byste k originální modelové řadě těžko ladili jiný úložný nábytek,“ doplňuje Ing. Zdeněk Blažek. Skříň má hloubku komfortních 35,2 cm, šířku 35 cm a výšku 154,5 cm. I v tomto případě lze volit barvu i dle vlastníku vkusu ze vzorníků barev RAL/NCS.

Pro uložení drobných koupelnových nezbytností skvěle poslouží galerka. Dřevojas jich nabízí celou škálu, k model VITTA se hodí zejména model ASTON. Dle šíře skříňky VITTA (90 či 125 cm), si lze zvolit i odpovídající velikost galerky. ASTON disponuje oboustranným zrcadlem na dvířkách, elektrickou zásuvkou a bezdotykovým čidlem na pravé straně rampy galerky.
Praktická a snadná montáž
Řada VITTA je k dostání v závěsném provedení – a to jak v případě skříňky s umyvadlem, tak u doplňkových skříní. Ovšem – nebyl by to Dřevojas, aby neměl také pro montáž chytré řešení. „Vybroušenost našeho koupelnového nábytku je dobře vidět také na velmi snadném systému zavěšení skříněk na zeď. K tomuto účelu máme patentovaný závěsný systém MARCELL. Jde o excentrický montážní prvek pro jednoduché a hlavně rovné zavěšení skříňky. Je zvláště vhodný pro kotvení do tvrdých podkladů – betonu nebo obkladu a má nosnost až 50kg,“ dodává závěrem Ing. Zdeněk Blažek z Dřevojasu.
06.01.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444