Podlahové topení pro novostavbu RD Vyškov

Společnost Setop s majitelem delší dobu konzultovala způsob vytápění a zdroje tepla. Nakonec výběr padl na kvalitní podlahové topení a tepelné čerpadlo. Zpracoval se projekt vytápění, včetně výpočtu tepelných ztrát a průtoků. Investice do projektu v hodnotě cca 18.000,- Kč se majiteli bohatě vrátí v podobě kvalitně navrženého systému.

Bez projektu by byl vázán na anonymní nabídky garážových topenářů, kteří nedokážou zohlednit tepelné ztráty rohových, nebo bohatě prosklených místností. 

V praxi pak investor vlastní dům za několik milionů korun s nedotopeným dětským pokojem v rohové místnosti, pocitem chladu od prosklených ploch a firmou, co na reklamace nebere zřetel se zdůvodněním: "však jsme to dělali podle vás". 
 
Majitel se projektem vytápění na realizaci dokonale připravil a ani ve spolupráci s firmou SETOP Brno nezůstal podceněn jediný detail. Při realizaci se potrubí podlahového topení nemotalo "na divoko", ale k instalaci byla použita systémová deska, která potrubí upevní do přesných roztečí a umožní lité podlaze dokonalé obtečení kolem potrubí, což představuje lepší a rychlejší přenos tepla do vytápěné místnosti. To vše s ohledem na dodatečnou tepelnou izolaci přízemního potrubí  a kročejovou izolaci v patře.
 
Použito bylo osvědčené potrubí Giacomini se zárukou na celý topný systém. Provedla se příprava potrubí a elektoinstalace pro tepelné čerpadlo a připraveny byly také kabely pro řídící systém podlahového topení pomocí prostorových termostatů umístěných do jednotlivých místností. Toto řeení zaručuje skutečně dokonalou regulaci podle potřeb investora. 

 
Topenáři společnosti provedli práci kompletně včetně tlakové zkoušky systému. Vše je tak připraveno pro zalití podlahy. Podlahové topení včetně projektu firma SETOP provádí nejen ve Vyškově a okolí, ale v celém Jihomoravském kraji. V oboru projekce a montáže topení působí po celé Moravě více než 24 let a její odborní pracovníci tak získali množství praktických zkušeností. Pokud uvažujete o instalaci podlahového topení, které uživateli nabízí řadu výhod, rádi vám projekt i realizaci profesionálně provedou. 
 
Kontakt: pan Šedivý tel. 730 155 066, kancelář firmy Brněnská 82, Holasice u Brna.
 
30.07.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444