Podlaha, která s vámi bude držet krok

FatraClick - dub přírodní

FatraClick - dub přírodní

Stavíte dům, či rekonstruujete byt a stojíte před těžkým rozhodnutím, jaké vybrat podlahy? Důležitost výběru kvalitní podlahy není radno podceňovat. Špatné rozhodnutí může zkazit celkový estetický dojem a narušit komfort běžného denního provozu. 

Ne každý se dokáže zorientovat v široké nabídce podlahových krytin. Reklamy nás zásobují rádoby ověřenými radami a tipy, jak při výběru podlahy neprohloupit, známí nás zase varují před unáhlenou koupí. Vymezte pro vás důležitá kritéria a odpovězte si, co od podlahy skutečně požadujete. Zúžíte tak širokou oblast výběru a v podlahovém studiu se určitě neztratíte.
Nechci úklidem strávit celý den
 
FatraClick - dub sibiřský šedý  
Koberec stačí vysát a je hotovo - tento argument lze samozřejmě lehce vyvrátit. Čas od času něco na koberec vylijete a navíc se v něm usazují nebezpečné alergeny, které neodstraní ani sebelepší úklidová služba. Jakou tedy zvolit podlahovinu, abychom úklidem nestrávili celý den? Laminátová podlaha se sice udržuje celkem snadno, pozor si však musíte dávat na větší množství vody, kterému těžko odolává. Dřevěná podlaha zase vyžaduje vysoce citlivou péči a speciální čisticí přípravky. Pokud chcete podlahu, která má na údržbu opravdu minimální nároky, zvolte vinyl!
Chci podlahu, která něco vydrží
Protože se do bytu nechodíte pouze vyspat, ale žijete v něm plnohodnotný život, hledáte podlahu, která s vámi bude držet krok. Vaše děti si rády hrají, a tak není divu, že občas něco někde pomalují nebo poškrábou. Vám v kuchyni občas spadne nůž nebo se rozbije talíř. A v neposlední řadě nesmíme zapomenout na domácí mazlíčky. Ti jsou pro výrobce podlah obrovskou výzvou. Jestliže potřebujete podlahu s dlouhou životností, která odolá poškrábání a jinému mechanickému poškození, vybírejte mezi těmi, které se pyšní vysokým stupněm zátěže. K těm nejžádanějším patří podlahy vinylové.
Ať doma všechno klape, jen ne podlaha
Pokud žijete v bytovém domě, možná si pamatujete na den, kdy si vaši sousedé pořídili novou laminátovou podlahu. Ta totiž nedokáže zaručit dobrou zvukovou izolaci. Ať už se tedy po laminátové podlaze někdo projde v podpatcích, nebo na ni upadne talíř, buďte si jisti, že sousedé kolem budou vědět o každém kroku. Jestliže toužíte po plovoucí podlaze, popřemýšlejte o vinylové plovoucí podlaze FatraClick, která díky korkové vrstvě zabezpečuje vysokou hodnotou zvukového útlumu. Vinyl navíc zaručuje mnohem lepší teplotní vjem.
FatraClick, buk karpatský
Chci bydlet co nejrychleji
Také se obáváte, že instalace nové podlahové krytiny váš denní harmonogram zcela zahltí? Přáli byste si podlahu vybrat a po snadné pokládce okamžitě plnohodnotně bydlet? Pokud jste zručný kutil, díky patentovanému UNICLIC® systému zvládnete podlahu položit sami. Tato podlaha je navíc po položení okamžitě připravena pro provoz a zatížení.

Chci pěknou podlahu  bez žádných kompromisů 
Dřevěné podlahy mají nezaměnitelné přírodní kouzlo. Jejich odvrácenou stranou mince je však vysoká citlivost na světlo, barevná nestálost a nesnadná údržba. Dekoru dřeva se však nemusíte vzdávat. Vinylová plovoucí podlaha FatraClick je nabízena v dekorech, které od pravého dřeva nerozeznáte. Struktura podlahy věrně imituje kresbu dřeva i se suky.  Že byste raději kamennou dlažbu? Podlaha FatraClick je dostupná i v dekoru, který kámen dokonale napodobí. Výhodou je, že nikdy nebude tolik studit.

Váháte nad výběrem vzoru podlahy? Inspirujte se ve virtuálním showroomu společnosti Fatra.
20.05.2014
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444