Plyn z první ruky přímo od těžaře nyní s výhodným Proudem navíc

Po uvedení Plynu z první ruky přímo od těžaře nyní přichází MND (Moravské naftové doly) také s nabídkou výhodného Proudu. Pokud zákazníci odebírají u MND obojí, mohou ušetřit až 8 438 Kč ročně a to se již opravdu vyplatí.

Nabídka Plynu z první ruky a výhodného Proudu
Důvody vstupu na trh i s elektřinou osvětluje jeho obchodní ředitel Ludvík Baleka:
„O možnost získat od nás výhodně také elektřinu byl mezi zákazníky zájem v podstatě ihned od zahájení prodeje plynu. Během prvních tří měsíců registrujeme zájem o plyn z naší těžby od téměř 6000 domácností. Proto věříme, že tyto domácnosti ocení i nabídku výhodného odběru elektřiny, která v důsledku povede i k další kultivaci, transparentnosti a liberalizaci trhu s energiemi.“ Roční úspora se stává velmi zajímavou především v případě, kdy plynem od MND topíte a elektřinu používáte pro běžné svícení a domácí spotřebiče. Ludvík Baleka ohledně úspory zdůrazňuje: „Při běžné spotřebě elektřiny jsou úspory domácností vůči základním tarifům konkurence v řádech stokorun. V kombinaci s plynem ale může domácnost ušetřit oproti základním tarifům dalších stabilních firem třeba i 8 438 Kč.“

Navíc Vám MND může garantovat nezvyšování ceny plynu až do konce roku 2015 pro všechny smlouvy uzavřené do konce května 2014. MND má díky vlastní těžbě výhodnou cenu dlouhodobě, a tak u MND ušetříte každý rok.

V tabulce níže se můžete podívat, kolik při současném odběru plynu a elektřiny u MND a ostatních dominantních dodavatelů zaplatíte ročně:

Platby u MND a konkurenčních dodavatelů při topení plynem (34MWh) a běžném užití elektřiny (3,5MWh) na jihu Moravy 
Jaké jsou další výhody nabídky od MND?

MND Vás pro dobrou cenu neváže
Pro nabídku dobré ceny Vás MND neváže dodatkem se skrytými sankcemi. MND nabídka platí se smlouvou na dobu neurčitou, což znamená, že můžete v případě potřeby kdykoliv po tříměsíční výpovědní lhůtě odejít – bez jakýchkoli skrytých sankcí a poplatků. 

U MND víte, za co platíte a máte vždy čas na své rozhodnutí
Pro MND je nejdůležitější spokojený zákazník – a to bez ohledu na to, kolik plynu nebo proudu spotřebuje. Nesetkáte se zde s nátlakovým podomním prodejem, zákazník má vždy dost času na zvážení svého rozhodnutí. MND podmínky a ceníky jsou jasné, vždy víte, za co platíte. Nemáme skryté penále a fígle pod čarou či v dodatcích, které lze těžko dohledat.   
Přejít k MND je jednoduché a bezplatné
Přejít k MND není vůbec nic složitého. S nadsázkou lze říci, že k přechodu k MND potřebujete jen svoji stávající fakturu za plyn či elektřinu a 15 minut času, kdy bezplatně zavoláte na tel. 800 400 500. Zde Vám vypočteme Vaši konkrétní úsporu a v případě zájmu rovnou spolu vyplníme návrh smlouvy, kterou Vám poté zašleme zdarma vyplněnou poštou či kurýrem k Vašemu odsouhlasení. Po jejím obdržení si ji nastudujte a jeden podepsaný výtisk spolu s plnou mocí k zařízení ostatních formalit spojených s převodem nám zašlete zdarma zpět. Všechny ostatní formality spojené s přechodem již pak necháte na nás a můžete se jen těšit na příjemnou a dlouhodobou úsporu. O postupu Vašeho přechodu k nám Vás budeme informovat poštou či pomocí SMS. 
O naše zákazníky je postaráno
Zákazníkům je k dispozici bezplatná infolinka 800 400 500, kde si mohou vyřídit veškeré formality spojené s jejich odběrem. 
 
Pro více informací o přechodu k MND si přečtěte také náš článek Nebojte se změnit dodavatele plynu
 
Více o naší nabídce na www.mnd.cz
06.05.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444