Plastové eco květináče? Objevte hit letošní sezóny

Jarní období v nás probouzí touhu dostat do interiéru více zeleně. Máte to stejně? První kroky směrujte do květinářství, ve kterém si vyberete své nové pokojové rostliny. Květiny jsou přírodním doplňkem, které příjemně oživí váš domov. Navíc s krásným originálním květináčem vytvoříte útulnou atmosféru natotata. Dnes si proto představíme květináče, které vás zaujmou svým moderním designem a zároveň vás nadchnou svým ekologickým zpracováním.

Plastové květináče, jak je neznáte

Zajímavostí je, že každý květináč z řady ECO obsahuje až 40 % dřeva. I přesto se však neřadí do kategorie “dřevěný květináč”. To vůbec nevadí. Na první pohled vás okouzlí moderní vzhled. Ale to není vše. Jak už jsme naznačili, jejich opravdový přínos je především v jejich ekologickém zpracování. O výrobě vám řekneme něco detailněji až za chvíli. Nyní se podíváme na jednotlivé typy.

Vysoký plastový květináč Finezia je vybaven praktickým matným povrchem, který má stylový vroubkovaný vzor. Součástí je vyjímatelná vložka, do které snadno zasadíte rostlinu a vložíte ji do vnějšího květináče. Vzniká zde prostor pro odtok přebytečné vody a pro správný růst kořínků. Jedná se o důležitou funkci, aby rostlina mohla pohodlně růst a nevznikalo zde místo pro bakterie, které by vedly ke zkáze květiny. Vybrat si můžete ze tří velikostí a ze tří barev. Bílé, hnědé, či šedé. Pokud máte zahradu, určitě oceníte, že jej můžete použít jako venkovní květináč. Nicméně je nepřehlédnutelnou dekorací také do bytu.


Nízký plastový květináč Juka
je naprosto stejnou variantou jako květináč Finezia s tím rozdílem, že je vyroben v nižším provedení. Záleží tedy na vašich preferencích. I u tohoto typu máte několik možností barev a různých velikostí.


TIP:
Zajímavá je kombinace vysokého a nízkého květináče dohromady. Můžete je postavit vedle sebe, přidat k nim pohodlného ušáka a vytvořit tak oázu klidu, kde si půjdete odpočinout s dobrou knihou a kvalitním zeleným čajem.

Kulatý plastový květináč Roma je designový kousek, který vynikne v každém interiéru. Poukazuje na nejmodernější trendy a rozhodně neunikne pozornosti vaší návštěvy. Své místo si najde na poličce, komodě, ale klidně i na zemi. Mísa je vyrobena z recyklovaného plastu a nožičky z ECO materiálu, který téměř k nerozeznání imituje dřevo. Barevné možnosti jsou zde bohatší, vybírat můžete z bílé, krémové, bavlněné, antracitové a černé. Snadno si tak zvolíte přesně dle vašeho vkusu. Samozřejmostí je výběr z několika rozměrů
 

Jak probíhá výroba ECO květináčů?

Jsou vyráběny z recyklovaného plastu s významnou příměsí dřeva. A to je na tom zajímavé! Příměs dřeva vzniká z hoblin, které se tvoří při výrobě nábytku a dalších dřevěných výrobků. Obvykle by tyto dřevěné hobliny skončily v bezvýznamném odpadu a neměly by další užití. Firma Lamela chce přispět k ochraně životního prostředí. Proto hoblinám dává nový smysl výrobou plastových ECO květináčů.

Věříme, že ani vám není lhostejné životní prostředí. Nasvědčuje tomu i to, že jste dočetli až sem. Pokud nechcete zbytečně zatěžovat naši planetu nákupem neekologických produktů, pořiďte si plastové ECO květináče. Všechny můžete zakoupit na jednom místě ve velkoobchodě Harasim. Na své si zde však přijdou i osoby, které hledají například ratanové nebo závěsné květináče. Vše mají skladem a ihned k odeslání. Platí to i pro jarní a bytové dekorace. Tak neváhejte a začněte první slunečné dny květinovou výzdobou.
02.04.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444