Plastové dlaždice nejen na terasu

Společnost Flomat nabízí celou řadu terasových dlaždic za výhodné ceny. Můžete vybírat z více než 20 různých položek a porovnávat produkty podle různých filtrů. Nabídka společnosti Flomat zahrnuje terasová dlaždice různých vzorů a barev a každý si tak dozajista přijde na své.

Pokud přemýšlíte o materiálu, ze kterého podlahu terasy vytvořit, plastové dlaždice jsou rozhodně jednou z možností. Dají se ale použít nejen na terase. Vydláždit plastovými dlaždicemi můžete například i prostor kolem vířivky či bazénu, prostor okolo pergoly nebo například zahradní cestičky.

Vedle klasických materiálů jako je dřevo či kámen se mohou plastové dlaždice zdát jako méně odolné, nicméně, opak je pravdou. Překvapí vás také svou bezúdržbovostí a snadnou instalací (prakticky je stačí položit na vyrovnaný povrch). Pro inspiraci zde máte několik druhů plastových dlaždic, které by vás mohly zaujmout.

Dřevoplastová dlaždice Linea Combi-Wood


Terasová dlažba Linea Combi-Wood představuje dokonalou harmonii mezi estetikou a funkčností. Dlaždice s povrchem ze švédské borovice a robustní plastovou drenážní základnou zajišťuje stabilitu na každém povrchu. Dlaždici je možné použít jak v interiéru domu, na terase tak i u bazénu. Jakékoliv prostranství se tedy může proměnit na velmi stylové. Zámkový systém umožňuje rychlý a jednoduchý způsob pokládky i rozebrání. Kombinace dřeva, které je speciální metodou tepelně zpracováno, aby bylo voděodolné, a samoodvodňovací plastové základny dlaždice pak vytváří dokonalý celek s dlouhodobou životností.


Bílá plastová dlaždice Linea Premium


Terasová dlaždice Premium je vhodná pro budování chodníků na plážích, jako podloží ve venkovních prostorách hospod, restaurací, altánů, kiosků, stánků, bazénů, pro kempování, jako základna pro zahradní nábytek a také například jako pódium vystavující propagační zboží v obchodech.

Dlaždice se vyrábí z polypropylenového kopolymeru, recyklovatelného materiálu, neobsahuje těžké kovy a odpovídá současným předpisům. Tento materiál je odolný proti nárazům, vodě, nízkým i vysokým teplotám a je díky aditivu stabilní pod UV zářením. Materiál je taktéž omyvatelný, neabsorbuje zápach a neuchovává vlhkost.


Protiskluzný povrch dlaždice je zakončen dezénem, který vytváří světlý/tmavý optický efekt. Základní rám má voštinový tvar (tvar plástve), který poskytuje vysoký odpor v kroucení a ohybu. Boky šestihranných žeber ve spodní části dlaždice mají otvory, které umožňují odvodnění a průchod všech kabelů. Patky mohou být také spojeny střídavě.

Hnědá plastová děrovaná terasová dlaždice Linea Combi


Podlahové dlaždice Combi a jejich dokončovací prvky jsou vhodné do zahrad, kempů, stánků a altánů, bazénů, chodníků i skleníků. Dlaždice je velmi snadné a rychlé poskládat i demontovat, jsou odolné proti povětrnostním vlivům a odolávají olejům a rozpouštědlům. Díky postranním háčkům je možné dlaždice navzájem spojovat i střídavě k získání různých geometrických vzorů. Dlaždice jsou vyrobeny z polypropylenu doplněném o uhličitan vápenatý, aby produkt získal tu správnou tuhost.


Další informace či inspiraci naleznete na stránkách www.flomat.cz.
14.06.2022 | PR
  • FLOMAT s.r.o.

    Společnost FLOMAT s.r.o. se specializuje na prodej rohoží, podlah a podlahoviny. Na svém e-shopu vedle bohatého sortimentu nabízí také zajímavé blogové příspěvky a poradenství.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444