Plastová podlaha - vinylové dlaždice Fortelock

Nejrychlejší podlaha bez lepení do bytu, domu, kanceláře, dílny i garáže

Rozhodujete se pro novou podlahu? Máte zcela jasnou představu, co od podlahy očekáváte? Představujeme unikátní vinylové dlaždice Fortelock, které si vás získají hned několika přednostmi. Vy tak nemusíte přistupovat na žádné kompromisy.

Ať už hledáte podlahu do kuchyně, chodby, na terasu nebo dokonce do sklepa či garáže, v každém případě se můžete rozhodnout pro PVC zámkovou dlažbu Fortelock a vždy to bude dobrá volba.

Představme si blíže její největší výhody: 

Univerzálnost: Do kuchyně i garáže

Vinylové dlaždice Fortelock si získávájí stále více přiznivců především pro svou univerzálnost. Lze je totiž užít prakticky ve všech provozech - od domácnosti, přes chodby, sklep až po skutečně zatěžované prostory. 
 

Odolnost, na kterou se můžete spolehnout

Přemýšlíte, jakou podlahu vybrat do koupelny nebo kuchyně, kde může dojít například k vylití vody? Hlavní předností podlah Fortelock je jejich vysoká odolnost. Zámkový systém dlažby je dostatečně těsný, takže se nemusíte obávat podobných nehod. I kdyby se vám podařilo rozlít větší objem vody, po vytření se voda snadno odpaří, protože dlaždice „dýchají“. Odolnost podlaha Fortelock vykazuje i proti chemikáliím a kyselinám, na rozdíl od keramické dlažby nekloužou (je na nich protiskluzový vzorek) a nepraskají. A když se nějaká dlaždice poškodí, je možné ji vyměnit samostatně.
 

Jak na údržbu? Jednoduše

Každou praktickou ženu bude vedle vzhledu dlažby zajímat také její údržba. A ta je velmi snadná, stačí koště a mop, podobně jako u jiných typů podlah. 
 

Pokládka? Zručný kutil ji zvládne levou zadní, podívejte se na video:

 
Seznamte se různými typy, které díky svým vlastnostem poskytnou v daném prostoru nejlepší funkčnost a splní vaše očekávání. Vyberte si tu, kterou potřebujete:

 

Designové a vysoce odolné: Řady Fortelock Decor – Home, Business a Solid

Do interiéru hledáme designovou podlahu se zajímavým dekorem. Takové požadavky splňuje řada Home Decor vyvedená v imitaci dřeva. Dokonalá imitace dřeva zútulní jakýkoliv prostor a vytvoří nezaměnitelný dojem přírodního dřevěného povrchu. Odolnou nášlapnou vrstvu (0,2 mm) neponičí drápky domácích mazlíčků, ani kamínky na botách.

Řada Business Decor s dekorem imitace hnědého kamene prosvětlí každý prostor. Zároveň mírné stínování dekoru zakryje prvotní šmouhy. Vy se tak nemusíte namáhat s úporným čištěním. Díky tloušťce nášlapné vrstvy 0,8 mm je tato řada  vhodná především pro haly, chodby, veřejné prostory, kanceláře, pracovny, showroomy, zázemí pro zaměstnance, obchody, veletrhy, restaurace a hotely.

Řada Solid Decor patří k vysoce odolným podlahovinám. Je tvořena pouze jedním materiálem, proto případné znehodnocení horní vrstvy nejde okamžitě vidět. Tato řada se doporučuje do míst s vysokou provozní zátěží (nášlapná vrstva: 2 mm). Světlá barva nezatemní prostor a kombinace jednotlivých odstínů opticky sjednotí povrch. 
 

Fortelock Invisible: žádné spoje, dokonalá údržba

PVC podlahy Fortelock Invisible se stejně jako ostatní řady vyznačují vysokou odolností vůči zátěži, mají protiskluzný povrch, perfektní zámkový systém, který pevně drží dlaždice při sobě, speciálně navržený dezén, který usnadňuje čištění a v neposlední řadě systém odvodných kanálků Air Flow, který brání zadržování vody pod podlahou a umožňuje ji větrat. Řada Fortelock Invisible je unikátní svými skrytými zámky a spárami, díky kterým dosáhnete absolutní celistvosti podlah. Dezén dlaždice byl nazván "hadí kůže" (Snake Skin) a to proto, že odlesky, které povrch vytváří, budí dojem skutečné hadí kůže. Vy díky tomu získáváte prosvětlení místnosti, oživení a nápaditost podlahy, ale především usnadněnou údržbu, protože se jednotlivé nečistoty nebudou ve vzoru zachytávat.
 

Řada Fortelock Light: Do garáže nebo sklepa

Do technických prostor, jako jsou garáže, sklepy, kotelny, doporučujeme podlahu určenou pro střední zátěž. Řada Fortelock Light je ze spodní strany žebrovaná a používá se v prostorách se středním bodovým zatížením.   

 

Řada Fortelock Industry a Fortelock Eco: Pro skutečnou zátěž

Hledáte podlahu do skutečně zatěžovaných prostor? Spolehněte se na dlažbu Fortelock Industry - je tvořena vysoceodolným homogenním materiálem 100% PVC. Dlažba je ze spodní strany plná a díky tomu vhodná do prostor s vysokým bodovým nebo dynamickým zatížením. Jedná se především o provozy, kde se používá těžká manipulační technika (zejm. vysokozdvižné nebo elektrické paletové vozíky).
 
Do stejných prostor se hodí také řada ECO, vyráběná z recyklovaného PVC materiálu (konkrétně se jedná o elektro-vodiče). Vzhledem ke složení je nutné vědět, že materiál může obsahovat nečistoty jako např. měď a hliník. Taktéž barvy jednotlivých dílů si nemusí přesně odpovídat.

Kde nakoupit


Plastové dlaždice Fortelock nabízí autorizovaný prodejce FLOMAT ve svém e-shopu, kde naleznete více než 90 druhů dlaždic. Zákazníkům umožňuje zaslání vzorků zdarma, poskytuje odborné poradenství i kvalitní pokládku. Podlahy firma dodává po celé ČR včetně Slovenska.
20.11.2017
  • FLOMAT s.r.o.

    Společnost FLOMAT s.r.o. se specializuje na prodej rohoží, podlah a podlahoviny. Na svém e-shopu vedle bohatého sortimentu nabízí také zajímavé blogové příspěvky a poradenství.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444