Plastické velkoformátové obklady dodají šmrnc, styl a použít je můžete všude

Foto: Obklady série Newport z nabídky Los Kachlos napodobují štukovou omítku.

Foto: Obklady série Newport z nabídky Los Kachlos napodobují štukovou omítku.

Chcete, aby vaše koupelna nebo obytný prostor vystoupily z řady a staly se malým uměleckým dílem? Nechte si představit současný největší hit mezi obklady, velkoformátové plastické obklady. Uvidíte, že vaši koupelnu, chodbu, ložnici nebo obývák povýší na místo, kde budete rádi trávit čas.

3D obklady jsou hitem


Plastické nebo také 3D obklady nejsou, jak již název napovídá, hladké, ale jejich reliéf je různě tvarovaný. To vytváří na zdi velmi zajímavé efekty jako například úchvatnou hru světla a stínu. Podstatnou charakteristikou je také to, že jsou velmi přesně kalibrované a mohou být pokládány na minimální spáru, přičemž často pak působí jako jednolitá stěna. Navíc tyto obklady dokážou věrně imitovat vzhled štukové omítky, kterou si takto vyrobíte mnohem rychleji, nedrolí se a je snadno omyvatelná a udržovatelná.
 Foto: Cubica z nabídky Los Kachlos - originální velkoformátový model z jemně formovaných malých čtverečků

Plastické obklady: nejenom do koupelny


Plastické obklady je možné použít vlastně kamkoliv. Tedy nejenom do koupelny, kde se obklad používá klasicky, ale také do kuchyně, do obývacího pokoje anebo třeba do ložnice. Takový obklad totiž působí velmi zajímavě a celý prostor velmi „zhodnotí“. Výroba těchto obkladů není právě snadná, jsou pro ni potřeba skutečně pokročilé technologie. Je tedy jasné, že obklad není nejlevnější, na druhou stranu dodá místnosti skutečně velmi originální vzhled. Plastické obklady se vyrábějí v několika různých rozměrech, nejčastější velikostí je 33, 3 centimetru na 1 metr. Foto: Plastické obklady série Prisma z nabídky Los Kachlos

Možnosti jsou bezbřehé…


Z jakých plastických obkladů můžete v současné době vybírat? Za zmínku stojí obklad, který věrně napodobuje štukovou omítku a který je tedy možné použít i na venkovní prostory. Vybrat si lze dokonce z pěti různých „hrubostí“ štukování. Úchvatně vypadá další plastický obklad, který vytváří dojem zvlnění a který je možné si vybrat ve variantě s prolisováním, nebo bez. Vyrábějí se i obklady, které navozují dojem nedokonalosti starých bílých keramických dlaždic s patinou, další obklad se skládá z malých kostiček, které jsou uspořádané jako v gobelínu. Obklady se prodávají jak v matu, tak v lesku. Nemusíte se bát, že se tento obklad špatně uklízí, jde opět o velmi čistý materiál, který nabízí snadnou péči. Plastické obklady jsou to pravé pro každého, kdo má bohatou fantazii a chce, aby byl jeho domov skutečně originální. Narazíte jen na jeden problém. Vybrat si mezi tolika vzory je velmi těžké… Foto: Detailní pohled na obklad Newport imitující štukovou omítku.
 Foto: Populární reliéfní obklady Ona/Madagaskar z nabídky Los Kachlos.

 Foto: Plastické obklady Shapes z nabídky Los Kachlos umožňují fantastickou hru světla a stínu
09.08.2016 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444