Plánujete dětské hřiště? Nakupujte už teď, ve slevách

Plánujete dětem postavit hřiště, kde by se vyřádily? Právě teď si pro vás prodejce hřišť Jungle Gym připravil zimní slevy. Nakupte výhodně už teď, abyste na jaře mohli začít stavět.

Dětské hřiště, to jsou prolézačky, skluzavky, houpačky, hrací věže, horolezecké stěny, šplhací lana, žebříky, pískoviště a mnoho dalších herních sestav a prvků, které nikdy nepřestanou bavit. Pro dítě bude hřiště prostředím, ve kterém se zabaví a navíc bude rozvíjet koordinaci svého těla, pohybové dovednosti i sociální interakci.

Právě teď můžete dětské hřiště Jungle Gym pořídit se zimní slevou, u prodejce jej bezplatně uskladnit a nechat si ho dovézt až na jaře. Oslavu Dne dětí tak můžete uspořádat s plnou parádou na novém hřišti.
Dětská hřiště Jungle Gym jsou vyrobena ve stavebnicovém typu. Jednoduše tak můžete postavit atraktivní hřiště přesně podle představ vašich dětí. Navíc lze kdykoliv dokoupit doplňkové moduly, a tak hřiště stále rozšiřovat. Že se děti často hádají o houpačku? Pořiďte jim druhou!
Dětské hřiště Jungle Gym si vybíráte z několika velikostí. Základní výbava každého hřiště obsahuje plastovou skluzavku s žebříkem a malé pískoviště. Větší sestavy jsou navíc vybaveny lezeckou stěnou, provazovým žebříkem či lanem na šplhání.

Ještě o něco lepší hřiště

Hřiště je možné také doplnit zábavnými moduly, které požitek ze hry ještě více umocní. Miluje vaše dítě piráty? Pořiďte mu pirátskou loď. Rádo si hraje na obchod? Pak bude nadšené z přídavné sestavy prodejního pultu nebo piknikových stolů.

Díky srozumitelným instrukcím zvládnete stavbu hřiště svépomocí, ale samozřejmě si můžete objednat i kompletní realizaci. Veškeré prvky hřiště od nizozemnského výrobce Jungle Gym jsou bezpečné, opatřeny bezpečnostním certifikátem. Protože hřiště si můžete postavit na vlastní zahradě, děti tak budete mít pod neustálým dohledem.
18.12.2015 | PR
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444