Planetární kuchyňské roboty a jejich přednosti

Pokud se chystáte k pořízení kuchyňského robota, měli byste zvážit celou řadu okolností. Přece jen se nejedná o nejlevnější investici, proto není vhodné ji podcenit. Jak často budu robot používat? Bude vhodný pro přípravu mých oblíbených jídel? Umístím spotřebič na linku, kde se bude nacházet permanentně, nebo jej budu pokaždé uklízet? Toto a mnohé další otázky mohou logicky vyvstat.

Kvalitní alternativou se mohou stát roboty Eta. V jejich široké nabídce se nachází celá řada typů. Patří mezi ně například takzvané planetární kuchyňské roboty. Třeba to bude právě robot tohoto typu, který ideálně využijete. Čím se planetární kuchyňský robot vyznačuje?

Jeho hlavním účelem jsou procesy hnětení, šlehání a míchání. Disponuje velkým výběrem nástavců a jeho pracovní nádoba je celistvá. Usnadní vám spoustu námahy při vaření. Dokáže našlehat bílky, vytvořit hladký krém, nebo vytvořit těsto na chleba. To vše a mnohé jiné docela sám! 

Velmi příhodné jsou například v případě, že připravujeme krém, nebo těsto. Funkce planetárního kuchyňského robota lze rozšířit právě zmíněnými nástavci, které jsou součástí balení, nebo je lze dodatečně dokoupit. 

Milovníci praktických spotřebičů s širokou škálou možností pak docení flexibilnost robotů, jež se mohou během chvíle proměnit v mixér, odšťavňovač, nebo třeba mlýne. Záleží, jen na vás, jestli a jak využijete robot, který bývá nabízen také v kovových provedeních a který se hodí jak nadšencům, tak kulinářským profesionálům.
23.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444