„Kvalitní lidská práce i technologie a materiály jsou základem úspěchu našich domů“

Pilíři našeho úspěchu jsou špičkové technologie a materiály, prvotřídní dodavatelé a skvělí lidé, kteří naše domy staví a prodávají“, říká vedoucí prodeje rodinných domů Haas Fertigbau Ing. Michal Řehulka.

Nabídka bungalovů a patrových rodinných domů Haas Fertigbau je velmi široká. Výrobky atraktivních značek najde zájemce o náš montovaný dům doslova od podlahy po střechu. Servis, který poskytují naši obchodní zástupci, je vzorem i pro jiné firmy. Samotná stavba probíhá velmi rychle a ve vysoké kvalitě“, doplňuje.

Střechy dřevostaveb Haas Fertigbau dělají dokonale proškolení odborníci, kteří pracují se všemi druhy střešních krytin. Plánujete bazén? Se specialistou na vodní potěšení, kterým je světová jednička ve svém oboru, je možné (téměř) vše… Další světová jednička, tentokrát ve výrobě povrchových materiálů a deskových výrobků, nám dodává své deskové materiály. Dřevěné lepené konstrukce jsou přímo od nás, protože dřevu a stavbám z tohoto skvělého materiálu v rodinné firmě Haas opravdu rozumí. Nezáleží, zda se jedná o nábytek, obklady, okna, dveře, podlahové krytiny, koupelnové a kuchyňské baterie, vany nebo sprchové kouty - naši partneři jsou vždy etalonem kvality a inovací, jejich výrobky jsou na světových trzích i u nás doma známé a zavedené. V domech Haas Fertigbau najdete výrobky tuzemské i zahraniční, od malých rodinných firem až po velké mezinárodní koncerny. Pro všechny je charakteristická mimořádně vysoká kvalita.

Co však nejvíce oceníte při plánování, stavbě a užívání svého nového domu, jsou služby lidí, kteří pracují v týmu Haas Fertigbau. Naši obchodní zástupci vás komfortně provedou celým procesem - ať už jde o pomoc s vyřizováním veškeré administrativy, hypotéky, popřípadě úvěru, s vhodným umístěním domu do terénu apod. Lidé z obchodního týmu Haas Fertigbau se postarají také o základovou desku, vybudování přípojek, ale třeba i o bazén, pergolu, terasu či altán. Vyhoví přitom jakékoliv poptávce – stavíme jak jednoduché domy, tak i bydlení pro nejnáročnější klienty. Výstavbu přitom můžete financovat pomocí úvěrových prostředků, hotovostně nebo vzájemnou kombinací obou způsobů. A samozřejmě vždy s garancí pevné ceny.


Naši velkou výhodou je velká míra variability a individualizace. Svůj dům si tak u nás najdou příznivci tradiční architektury i současného stylu, vybírat lze z nabídky typových domů nebo ryze individuálního projektu. Jeden z mnoha příkladů – naše dřevostavby jsou už ve svém standardu energeticky úsporné, ale problém není upravit je do pasivního provedení. Naši projektanti vám již ve fázi zpracování projektové dokumentace navrhnou vhodná opatření a úpravy pro dosažení žádaných parametrů.

A zbývá zastavit se u našich domů. Každoročně rozšiřujeme jejich sortiment, a to jak u bungalovů, tak i u patrových domů. Zejména u bungalovů je inovační potenciál Haas Fertigbau vidět na první pohled. I letos je v nabídce velmi atraktivní novinka - rodinný dům Luminoso plní sen mnoha lidem, kteří touží po praktickém a moderním bungalovu za příznivou cenu. Pokud máte rádi dostatek světla, je nový dům Luminoso přesně takovým bydlením, jaký ke svému životu potřebujete.


Projektanti Haas Fertigbau se při jeho návrhu soustředili na přístup světla do interiéru, a je potřeba říct, že svůj úkol zvládli na jedničku. Velikost oken totiž není u bungalovů této kategorie běžná. Světlem atraktivita této novinky ani zdaleka nekončí. Na užitné ploše přes 93 metrů čtverečních vám Luminoso nabídne hned čtyři pokoje, přičemž jeho středobodem je prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Celý dům je díky bohatému prosklení neuvěřitelně světlý, což uvnitř vytváří příjemnou a pohodovou atmosféru. Navíc je hned ze tří pokojů přímý vstup na zahradu. Luminoso není jen světlý, ale při provozu dokonale ohleduplný k vaší peněžence. V ceně domu získáte steny Thermo-Protect® Premium (U = 0,14 W/m2K), okna a terasové dveře s kvalitním tepelně- izolačním trojsklem (U = 0,5 W/m2K) a individuální vizualizaci návrhu kuchyně. To vše za cenu 2 499.000 Kč (vč. DPH).

Ale je lepší jednou vidět než stokrát slyšet, proto vždy zveme zájemce o domy Haas Fertigbau k návštěvě našich vzorových domů. Pokud vám to pomůže, můžete se inspirovat z nabídky typových domů, ale nejradši stavíme domy na přání, podle vašeho, na míru vytvořeného projektu. Ve vzorových domech se dokonale seznámíte i s kvalitou výrobků a materiálů, které používáme. Samostatnou kapitolou a dobrým důvodem k návštěvě jsou také možnosti, jak řešit v domě individuální úpravy, stupně dokončení, způsob vytápění, zabezpečení, nebo jaké výhody nabízí moderní komfortní větrání s rekuperací tepla. Určitě stojí za to naše vzorové domy navštívit a sladit si vlastní představy se širokou škálou možností, které při stavbě domu umíme nabídnout. Už dnes se těšíme na vaši návštěvu!
02.11.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444