Peter Višňovský jmenován obchodním ředitelem LEXXUS a.s.

Realitní společnost LEXXUS a.s., lídr v prodeji nových bytových projektů, dnes oznámila jmenování nového obchodního ředitele. S ohledem na růstové plány v rámci dlouhodobého rozvoje společnosti se ujme funkce obchodního ředitele Peter Višňovský, který u společnosti působí na různých pozicích již od roku 2001, naposledy v pozici obchodního manažera divize nových bytových projektů – LEXXUS New Home Center.

V nové roli bude zodpovědný za obchodní vedení LEXXUS a.s., především za rozvoj obchodních vztahů s klíčovými klienty a neustálé posilování pozice „jedničky“ na pražském realitním trhu, a bude pověřen i některými novými úkoly v souvislosti s připravovanou expanzí firmy LEXXUS na východní trhy.

Peter Višňovský je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. V oblasti realitního trhu se pohybuje již 7 let. Svou kariéru v odvětví realit zahájil právě ve spol. LEXXUS, a.s., kde zastával pozici realitního agenta a od roku 2002 projektového manažera. V předchozí funkci obchodního manažera divize nových bytových projektů – LEXXUS New Home Center působil od roku 2006.
Peter Višňovský je svobodný a svůj volný čas tráví nejraději cestováním a sportem.

Peter Višňovský, nový obchodní ředitel sp. LEXXUS a.s., prohlásil: „Mým cílem v nové pozici je posílit naše výsadní postavení mezi prodejci nových bytových projektů nejen na našem trhu, ale i expandovat dále, směrem k východním trhům. Vážím si toho, že mohu pracovat v takovém týmu profesionálů, jakým se LEXXUS beze sporu pyšní a věřím, že přispěji k dalšímu růstu společnosti.“
LEXXUS a.s.

Společnost LEXXUS a.s., lídr na trhu nových bytových projektů a nejúspěšnější pražská realitní společnost, která působí na realitním trhu již od začátku 90. let. Nejprve začala nabízet prodej luxusních nemovitostí, následně přibyly i relokační služby a pronájem nemovitostí. Od roku 2002 se rozšířila oblast zájmu také na nové bytové projekty pod hlavičkou oddělení LEXXUS New Home Center. Současně vzniká oddělení LEXXUS Research hodnotící realitní trh a spolupracující s developery na přípravě projektů. Podstatou úspěchu firmy je profesionální tým erudovaných pracovníků a komplexní servis pro zákazníky od přípravy projektu až po podpis kupní smlouvy a předání bytu. Společnost sídlí v centru Prahy v nádherném prostředí Paláce Riesů ze Stallburku, kde zaujímá prodejní plochu přes 1000 m2 Od roku 2004 společnost působí i na slovenském realitním trhu. Další expanze do metropolí střední a východní Evropy jsou v přípravě.

Společnost LEXXUS a.s. připravovala posudky pro společnosti: Ballymore Properties na projekt Statenický mlýn a Eurovea, pro společnost AFI Europe na projekty Tulipa Rokytka a Tulipa Modřanská rokle, pro společnost Europolis na projekt River City, pro společnost PPF projekt Bášť, pro společnost J&T na projekt Jeseniova a mnohé další. Její konzultační služby využívají například: ICKM, MCA, Hochtief, ING Real Estate, Lordship real Estate nebo Czech Property Investments.
15.01.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444