Pergoly PLACEO: vysoký komfort a odolnost i vůči sněhu

Dokonalé snoubení komfortu i barev – vyberte si z široké škály barev a designů.

Dokonalé snoubení komfortu i barev – vyberte si z široké škály barev a designů.

Slyšeli jste už pojem bioklimatická pergola? Pod takto upravenou pergolou se budete během horkých letních dnů cítít lépe než ve volném prostoru, protože pocitová teplota je zde díky přirozené ventilaci nižší. Takovou novinku nabízí společnost Alaris Czech Republic, s.r.o. Představme si ji blíže.

Pergola PLACEO pod drobnohledem

Bioklimatická protidešťová pergola PLACEO tvoří jedinečný prvek nejen se stínicí funkcí, ale také plní funkce zastřešení a regulovanou ventilaci vzduchu. Díky těmto hlavním funkcím je pergola ochranou před nežádoucími vlivy počasí, jako jsou déšť, slunce, sníh apod., reguluje intenzitu slunečního záření na terase a také plní funkci přirozené výměny vzduchu, čímž dosáhnete komfortního prostředí.

Díky vodotěsným lamelám v zavřené poloze zachováte komfortně suché prostředí i za nepříznivého počasí.

Pergola PLACEO je navržena v minimalistickém designu s rovinnou střechou a ostrými pravoúhlými rysy nosné konstrukce, která je vyplněna naklápěcími lamelami. Ty mohou být v uzavřené, v naklopené nebo v plně otevřené poloze. Natáčení lamel můžete provádět libovolně až do úhlu 140⁰. Díky unikátnímu tvaru střešních profilů pergola v uzavřené poloze dokonale odvádí dešťovou vodu, čímž zajišťuje udržení suchého prostředí pod pergolou.

Pergola PLACEO se vyrábí z pevné hliníkové slitiny s komponenty z nerezavějící oceli. Díky použití těchto materiálů pergola PLACEO zajišťuje nejen dokonalou odolnost, ale také zvyšuje estetickou hodnotu. Je provedena v různorodém barevném provedení, a to v práškovém lakování dle RAL (s vysokou škálou barev), dřevodekorech nebo karbonovém designu.

Splečnost Alaris nabízí různé velikosti pergol PLACEO, přičemž maximální velikost jedné samostatně stojící pergoly je 4 500 x 6 950 x 3000 (šířka x délka x výška). Pergoly je ale možné sestavit i v kombinacích, přičemž při větším počtu spojených pergol (3 a více) musí být ve spoji 2 sloupy. Pro pohodlné užívání bylo zvoleno elektromechanické ovládání naklápění lamel pomocí bezdrátového dálkového ovladače. 

Kombinace pergoly PLACEO s bočními lamelami je také jedna z oblíbených variant realizace.

Přednosti 

Jak již bylo nastíněno výše, pergola PLACEO se pyšní mnoha přednostmi a výhodami. Mezi ně mimo jiné patří:
  • Pergola PLACEO je odolná vůči sněhové zátěži – lamely mohou být uzavřeny i přes zimní období.
  • Skrytý motor, který nevyčnívá z pergoly.
  • Připravený systém pro implementaci dalších prvků (posuvné látkové nebo průhledné PVC rolety atd.).
  • Integrovaný okap v obvodovém profilu dokonale odvádí dešťovou vodu nosným sloupem pryč.
  • Elektromechanické polohování střešních profilů pomocí dálkového ovládání.
  • Natočení lamel v úhlu až 140⁰.
  • Všechny fixační komponenty jsou vyrobeny z nerezavějící oceli a jsou prakticky neviditelné.
Díky těmto a mnoha dalším přednostem pergol PLACEO si můžete být jistí, že firma Alaris vyrábí nejlepší pergoly dostupné na českém trhu. Pro více informací a fotografií se neváhejte podívat na realizace pergol PLACEO na adrese www.alaris-pergoly.com.

Nudí vás běžné bary? Doplňkové screeny si také můžete vybrat z široké škály barev a materiálů.

bydlinekFirma Alaris Czech Republic, s. r. o. na veletrhu For Arch
Alaris se bude účastnit letošního ročníku mezinárodního veletrhu For Arch. Ten bude probíhat ve dnech 19. – 23. 9. 2017 na výstavišti Letňany v Praze. Hlavním produktem, který zde bude představen, bude mimo jiné právě pergola PLACEO. Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči, jak prakticky pergola PLACEO funguje a jak elegantně vypadá. 

O firmě

Společnost Alaris Czech Republic, s. r. o. byla založena v roce 2013 jako výrobně prodejní organizace pro dodávky stínicí techniky, konkrétně slunolamů a hliníkových pergol, které tvoří nosný program společnosti ostatním montážním firmám, jenž působí na trhu se stínicí technikou. Společnost se tak oddělila svým předmětem podnikání od společnosti Pelz cz, s. r. o., která je montážní firmou s téměř dvacetiletou tradicí na trhu. Společnost se pyšní také oceněním Certifikát ověřená firma, které bylo uděleno Sdružením výrobců stínicí techniky a jejich částí (SVST). Pro více informací o produktech neváhejte navštívit webové stránky www.alaris.cz.


Pergola PLACEO se dokáže dokonale snoubit i s přírodou.
11.09.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444