Pergola Bematech - náhlý déšť ani vítr vás nezaskočí

Letní posezení venku na zahradě, balkónu či verandě nám nemusí znepříjemňovat jen někdy až příliš agresivní sluneční paprsky. Počasí bývá vrtošivé a občas i kratičký déšť nebo změna intenzity větru nás donutí příjemné chvíle odpočinku přerušit a ukrýt se v domě.

Pro případy prudkých změn počasí by se jistě hodila praktická ochrana, která je dostatečně robustní, ale zejména variabilní, takže nám umožní se náhlým změnám počasí snadno přizpůsobit.

Vhodné řešení představuje Pergola B-200 od společnosti Bematech. Vyrobena je z robustních a dílensky dokonale zpracovaných extrudovaných profilů. Tyto profily tvoří konstrukci, kterou jen tak nějaký vichr nerozhodí. Sestavena je tak, že navenek není vidět jediný šroub, což jistě ocení oko každého estéta.
 
Pergola může stát samostatně, podpírána čtyřmi sloupky, nebo může být jednou stranou přimknuta k budově a stát na dvou sloupech. Střechu tvoří lamely, které lze naklápět až do úhlu 160 stupňů. V uzavřené poloze lamely dokonale těsní, takže nepropustí ani kapku deště. Dopadající voda je navíc odváděna důmyslným odvodňovacím systémem.

Boky pergoly lze vybavit screenovými roletami či roletami z průhledné fólie. Rolety jsou vedeny ve vodicích lištách zapuštěných ve sloupech. Je tak zajištěna dokonalá těsnost a ochtrana před povětrnostními vlivy.

Maximální možné rozměry činí velkorysých 7x7 metrů při výšce až 3 metry. Pergola Bematech může být navíc vybavena přídavným infratopením a velmi elegantním LED osvětlením. K naprosté dokonalosti ji posouvá také kompletní motorizace stínicích prvků s možností dálkového ovládání. Naklápění stropních lamel a rolování bočních rolet můžete pohodlně ovládat prostřednictvím jediného ovladače.

Díky kvalitním materiálům, důmyslnosti a inteligenci celého systému získáte volbou Pergoly Bematech užitečný moderní prvek, který na dlouhá léta obohatí vaše bydlení o další příjemné možnosti trávení volného času s rodinou a přáteli.


Pro podrobnější informace navštivte stránky www.bematech.cz
29.04.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444