Pergola ARTOSI se stala významným hráčem na trhu

Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI, kterou uvedla na trh společnost ISOTRA v únoru minulého roku, se mezi zákazníky těší velké oblibě. Má již několik desítek realizací v České republice, ale i na  Slovensku, v Rakousku či v Německu. Společnost ISOTRA založila na základě vývoje poptávky a dlouhodobé obchodní strategie vlastní výrobní divizi pergol.

Tato divize se se svým týmem specialistů zaměřuje pouze na nabídky, zakázky a realizace týkající se právě pergol. Díky tomu mohou velice odborně a podrobně poradit a doporučit vše, co se týká pergol i jejich doplňků, jako jsou například screenové rolety.

Pergola ARTOSI se dočkala i vlastní reportáže v pořadu Polopatě, který se vysílal 10. května 2020 na ČT1. Obsahem reportáže byly hlavní vlastnosti a výhody pergoly ARTOSI, porovnání jednotlivých typů a variant pergol, vysvětlení rozdílu mezi pergolou klasickou a bioklimatickou a mnoho dalších vychytávek a doporučení souvisejících s pohodlím na zahradě či terase.


Samonosná pergola ARTOSI je vyráběna s vysokou přesností, díky čemuž je každá montáž snadná a rychlá. Svým inovativním a čistým designem se vám v mnoha ohledech přizpůsobí. Byla vyvinuta s důrazem na přesnost, kvalitu zpracování a možnosti individuálních úprav. Nejen proto se každé zakázce věnujeme zcela individuálně. Jednotlivé pergoly jsou pak svým vlastním originálem.

Přesvědčit se o tom můžete ve fotogalerii nebo přímo na www.artosi.cz.

09.07.2020 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444