Pěnové pružiny Octaspring výrazně přispějí ke kvalitnímu spánku

Ilustrační foto - Dormeo

Ilustrační foto - Dormeo

Známý výrobce matrací Dormeo uvádí na český trh novou generaci matrací s použitím revoluční technologie Octaspring, která přináší úplně nový pohled na kvalitu spánku.

Pěnové pružiny Octaspring se dokonale přizpůsobí tělu a poskytnou mu dokonalou oporu. Zároveň zajistí nadstandartní prodyšnost, díky níž odvádějí z matrace nadbytečné teplo a vlhkost. Matrace je k dostání v nové prodejně Dormeo v Průhonicích-Čestlicích.

„Kvalitní spánek ovlivňuje řada faktorů a nespavost často bývá pouze důsledkem nekvalitní nebo nevhodné matrace,“ říká Veronika Čiháková, Brand Manager značky Dormeo. Pro pohodlnýspánek je důležitá správná opora těla – tedy kvalitní matrace. Důležitá je zároveň prodyšnost matrace - bez ventilace se totiž její povrch začne zahřívat, což má za následek nadměrné pocení. To nejen narušuje spánek, ale způsobí, že matrace se začne propadávat, ztrácet barvu a začnou se v ní množit různé mikroorganismy a roztoči, kteří způsobují alergie. Systém ventilace Octaspring umožňuje vzduchu volně proudit skrz matraci díky své plástvové struktuře. Tím je z matrace odváděno teplo i vlhkost a matrace zůstává suchá a svěží.

Dormeo Octaspring je vyrobena z pružin z PUR pěny Ecocell. Každá pružina je samostatná,
pohybuje se nezávisle na ostatních a má různou pevnost a oporu. Tím vznikají zóny s různou tvrdostí, které vyhoví potřebám každé části lidského těla. Výroba matrace Dormeo Octaspring je navíc velmi šetrná vůči životnímu prostředí, a to díky použitým materiálům. „Například zplodiny CO2 jsou během výroby zredukovány až o 40 %,“ dodává Čiháková.

Na konci minulého roku proběhl ve Slovinsku průzkum spokojenosti zákazníků s matrací
Dormeo Octaspring. Ukázalo se, že nejvíce lidí ocenilo přizpůsobivost konturám těla a regulaci teploty při spánku a zároveň poukázalo na rozumný poměr kvality a ceny („určitě ano“ nebo „spíše ano“ odpovědělo 73 % respondentů). Spokojeno nebo velmi spokojeno bylo přes 80 % respondentů a 86 % by matraci Dormeo Octaspring rozhodně doporučilo svým známým či přátelům.

Více se o Dormeo Octaspring dozvíte na www.octaspring.cz.

15.03.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444