Patrová postel - dokonalý vánoční dárek pro vaše děti

Vánoce se blíží neuvěřitelnou rychlostí a mnohým rodičům na čele pomalu začínají přibývat vrásky. Jak potěšit své děti něčím “týjo, supr” a “cool” a přitom zbytečně neutrácet za zbytečnosti z televize, které dítka do konce roku omrzí? Investujte do kusu nábytku, který chce mít ve svém pokojíčku každé dítě – do patrové postele!

Aby dokonalá patrová postel stihla dorazit ještě před svátky a mohla mrknutím oka zvětšit dětský pokoj o cenné centimetry hned 25. prosince, pátrejte mezi kousky, které mají prodejci skladem. Na www.nabytek-aldo.cz je jich spousta.
 

Pro jedináčky (a jejich menší pokoje) 

K čemu by měla být jedináčkovi patrová postel? Pokud při vybavování dětského pokoje disponujete jen velmi malým prostorem, pak jsou řešením multifunkční vyvýšené dětské postele. Díky vyvýšenému lůžku totiž získáte v prostoru pod lůžkem místo na další potřebný nábytek. 

Postel Higher kromě lůžka disponuje i psacím stolem, šikovnými policemi a prostornou skříní. Nadčasový design můžete využít jak v klučičím, tak v holčičím pokojíčku. Tato patrovka je nyní dostupná s 35% slevou za 12 366 Kč.
Důmyslná postel Babel využívá vyvýšeného patra k vytvoření spousty úložného a odkládacího prostoru. Praktický nástavec, šatní skříň, police a tři šuplíky pod postel jsou k dostání rovněž s 35% slevou za 12 657 Kč. 
 

Nekonečně mnoho možností 

Pokud potřebujete pořídit postel pro dvě děti, je patrová postel opravdu tím nejefektivnějším řešením.

Postel Aldo si obě děti oblíbí díky poličkám, které snadno uschovají všechny nezbytně nutné knížky a hračky. Rodiče naopak ocení úžasné ceny 9 060 Kč (za postel) a 1 333 Kč (za šuplík).


Obyčejné „patrovky“ skládající se ze dvou jednolůžek nad sebou však již dávno nejsou vaší jedinou možností. Kromě této klasiky můžete popřemýšlet třeba nad patrovou postelí uspořádanou do tvaru písmene L.

Právě tento tvar využívá nádherná rohová postel Palatino v provedení fuchsia. Palatino disponuje dostatečně velkým psacím stolem, který nezabere žádný prostor navíc, a pod horní postelí skrývá ještě šatní skříň. Nechybí ani police a hluboké šuplíky. Tento kousek pořídíte s 10% slevou za 19 870 Kč.


Nadčasová postel Bo3 se naopak svým tvarem perfektně přizpůsobí delším a užším pokojům. Neutrální odstíny zaručí spokojenost slečen i chlapců, ať už jim je 5 nebo 15 let. Bo3 najdete v eshopu s 10% slevou v ceně 15 829 – i se dvěma rošty. 
 

Do třetice všeho patrového 

Máte doma o jednoho nocležníka navíc a začínáte pochybovat, že seženete patrovku s místem i pro něj? Nevěšte hlavu. V eshopu Nábytku Aldo jsou k dostání i dokonalé postele Bibop a Swan pro tři osoby. Obě postele disponují pohodlnými schůdky opatřenými zábradlím, úložným prostorem a několika poličkami. Bibop v dekoru světlého dřeva i bílou Swan nakoupíte s 45% slevou za bezkonkurenčních 11 445 Kč. 
 

Na co pamatovat 

Ještě než se rozhodnete investovat do patrové postele, nezapomeňte se přesvědčit, že nocležník spící na horním lůžku bude mít nad sebou vždy alespoň 120 centimetrů, aby se mohl bezpečně posadit. Při výběru u neověřeného prodejce se také mějte na pozoru před nekvalitními postelemi, které mohou postrádat kvalitní ochranné prvky horního lůžka. Anebo zkrátka běžte na jistotu: Nábytek Aldo klade důraz na kvalitu a bezpečnost všech prodávaných postelí.
 

Obléct pyžama a šup do (patrové) postele! 

Kvalitní patrovky mají stále co nabídnout. Pokud tedy řešíte, kam uložíte rostoucí potomky tak, aby jim v pokoji zůstalo dost prostoru, dejte patrovým postelím šanci a zvolte je jako svůj letošní vánoční dárek vašim dětem. Uvidíte, že nebudete litovat – a vaše děti budou nadšené. Hezké Vánoce!
05.12.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444