Palec nahoru pro nové domy ELK

Rodinný dům ELK Compact 57

Rodinný dům ELK Compact 57

Možná vás napadne, že na webu tohoto českého výrobce dřevostaveb jste už byli a že už vás nabídka domů z Plané nemůže překvapit. Omyl! Letošní rok přinesl a přináší další novinky v sortimentu a za pozornost stojí i to, že přibyly nejen klasické dvoupodlažní domy, ale i oblíbené přízemní bungalovy. Lákavá je i právě probíhající akční nabídka Limitované série 14 domů ELK za mimořádně atraktivní ceny.

Nové malometrážní domy ELK Compact ocení zejména dvojice
Letošní novinka společnosti ELK – malometrážní nízkoenergetické domy Compact - je určena pro zákazníky, kteří preferují bydlení v rodinném domě, kladou důraz na kvalitu a současně vítají maximální cenovou dostupnost. Dřevostavby ELK Compact jsou nabízeny ve čtyřech velikostech od 57 m2 do 74 m2 a jejich cena začíná na 1,2 mil. Kč v základním provedení.  Nejmenší dům ELK Compact 57 nabízí na ploše 57 m2 dispozici 2+kk, tedy obývací pokoj s kuchyní, ložnici, koupelnu a zádveří.  Domy ELK Compact jsou svou velikostí vhodné na menší pozemky, navíc se hodí i do zahrádkářských kolonií. Domy jsou vhodné jako startovací bydlení pro mladý pár, zároveň je každá varianta domu Compact vhodná pro partnery, kteří si chtějí splnit svůj sen a po aktivním životě si uzpůsobit bydlení současným potřebám.

Rodinný dům ELK Bungalov 109Nové bungalovy
Právě mezi nimi je letos nejvíce novinek. Kromě nejmenších domů Compact a menších domů s užitnou plochou od 73 m2 a dispozicí 3+1 se pozornost projektantů firmy ELK zaměřila i na domy střední a větší velikosti. Mezi letošními novinkami tak najdete architektonicky velmi zdařilé bungalovy ELK s užitnou plochou 120 m2, 132 m2 a 147 m2. Nejmenší z novinek nabízí velkoryse pojatý prostor s velkým obytným pokojem a kuchyní, doplněným o dvě velké ložnice. V domě ELK 132 pak objevíte o jeden pokoj navíc. Největší z bungalovů ELK dokáže na ploše 147 m2 poskytnout dokonalé zázemí pro celou rodinu, nechybí ani prostory pro zimní zahradu (foto - rodinný dům ELK Bungalov 109).

Rodinný dům ELK Living 114Nové dvoupodlažními domy
Mezi dvoupodlažními domy jsou lákadlem domy řady Living. Každý nízkoenergetický dům ELK Living je nabízen s 5 různými formami střech a tím v pěti různých architektonických stylech. Pro zájemce o nové bydlení jsou v katalogu připraveny domy s užitnou plochou od 100 do 151 m2. Cenově atraktivní dům ELK Living 100 v provedení 4+kk stojí v provedení na klíč 2,7 mil. Kč (vč. DPH). V této ceně dostane investor kompletně vybavený dům s podlahovou plochou 100 m2 včetně centrálního teplovodního vytápění s plynovým kondenzačním kotlem (foto - rodinný dům ELK Living 114).

Využijte jedinečnou akční nabídku Limitované série 14 domů ELK
V právě probíhající akční nabídce společnosti ELK z Plané nad Lužnicí, která platí do 30.11. 2013, můžete vybírat v Limitované sérii ze čtyř typů nízkoenergetických domů (Bungalov 108, Bungalov 122, Comfort 128 a Comfort 131).  V nabídce je za velmi atraktivní ceny limitovaný počet 7 přízemních a 7 patrových rodinných domů. Nabídku lze využít na domy v provedení "včetně vnitřní výstavby" a "na klíč". Neváhejte, stačí si zažádat o katalogy ELK a do poznámky uvést "Limitovaná série". Bližší informace k akční nabídce cenově výhodných 14 nízkoenergetických dřevostaveb získáte obratem (foto - rodinný dům ELK Comfort 128 a ELK Comfort 131).

 


Zvláštní vybavení bez příplatků
Za pozornost stojí i další akce - pokud si do 30. 9. 2013 koupíte nízkoenergetický dům ELK, získáte k němu vybrané nadstandardní zvláštní vybavení bez příplatku. K domu řady PRAKTIC si můžete vybrat jednu z variant - teplovodní vytápění s radiátory nebo dřevěná okna nebo předsazené rolety a podle zvolené varianty a typu domu ušetřit až 135.000 Kč.

K montovaným domům ELK lze volit mezi teplovodním podlahovým vytápěním (podmínkou je objednání výkonu topení), dřevěnými okny nebo předsazenými roletami a podle zvolené varianty a typu domu ušetřit až 227.000 Kč.

S každým novým domem ELK je již tradičně spojena kvalita a prvotřídní servis obchodních zástupců a při realizaci pak montážních týmů. Svědčí o tom i reakce zákazníků, ostatně přesvědčte se sami, jak výstavbu hodnotí lidé, kteří již v domě ELK bydlí a výstavbu svého domu na vlastní kůži zažili. Preciznost, profesionální přístup, zodpovědnost, zaujetí, vstřícnost a ochota jsou standardem, který však nikdy nezevšední.

Více informací najdete na www.elk.cz.
09.09.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444