PVC podlaha splňuje požadavky nejen na design

V posledních několika letech se výrobní technologie zdokonalily, materiály jsou navíc mnohem kvalitnější. V moderních interiérech nachází uplatnění polyvinylchloridová podlaha, která sice v minulosti neměla dobrou pověst, nicméně v současné době se k ní spousta bytových architektů navrací. 

Uplatnění nachází PVC podlaha jak v menších, tak i velkých prostorech. Podlaha je charakteristická dobrou zvukovou izolací a odolností proti vlhkosti či vodě, takže ji můžete použít třeba i v kuchyni. V neposlední řadě vás potěší snadnou údržbou a odolností vůči oděru a mechanickému poškození.
 
PVC je v podstatě měkčený vinyl, který můžete znát i pod názvem linoleum. Používá se od pradávna. Jedná se o role různých tlouštěk a šířek. Životnost je dlouhá, pocitově je podlaha měkčí, na dotek zase teplejší. V porovnání s plovoucí podlahou jsou kroky po PVC tlumenější, což ocení hlavně sousedé pod vámi.

Jak postupovat při výběru?

Pokud vás PVC podlaha svými vlastnostmi nadchla, můžete se pustit do výběru. V první řadě si ujasněte, v jakém dekoru by se vám zamlouvala nejvíce. Sehnat se dají dokonalé imitace dřevěné podlahy. V nabídce jsou však i netradiční varianty s různými vzory, otisky, nápisy a reliéfy. 

Co se ekonomického hlediska týče, cena podlahy se pohybuje od pár stovek korun. U levnějších variant se dostanete na cenu okolo 200 korun za metr čtverečních. 

Kde koupit PVC podlahu?

Současný trh je rozmanitý a nabízí vám celou řadu prodejen, ať už kamenných, nebo internetových. Obecně platí, že přes internet seženete podlahy za atraktivnější ceny, jakož je tomu i u jiných produktů. 

Stačí se podívat do pestrého produktového portfolia e-shopu superpodlaha.cz, kde na vás čeká dekor dřeva i keramiky. Tak neváhejte a pusťte se do rekonstrukce interiéru od podlahy. 
31.08.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444