PROFI LAZURA udělá z natírání zábavu

S přicházejícím jarem roste v mnoha lidech chuť vylepšit trochu prostředí, ve kterém žijí. Po zimě se dřevěné ploty, pergoly či okenní rámy mohou zdát vybledlé nebo mohou být oprýskané. Výborným řešením takové situace je silnovrstvý lazurovací lak na dřevo PROFI LAZURA od firmy Colorlak

PROFI LAZURA - lak vhodný pro venkovní i vnitřní použití
Silnovrstvý alkyduretanový polomatný lak PROFI LAZURA je vhodný pro venkovní
i vnitřní nátěry dřevěných ploch jako jsou okenní rámy, dveře, pergoly, štíty
či ploty. Poskytuje dlouhodobou ochranu materiálu proti povětrnostním vlivům
a zároveň chrání natřené plochy před UV zářením. Chceme-li užít PROFI LAZURU
k nátěru určenému pro venkovní prostředí, pak se pro co nejlepší výsledek doporučují tři vrstvy štětcem. Pro interiérové použití stačí pouze 1 - 2 vrstvy.
Na dřevě vytváří houževnatý lakový film, který se neloupe a vydrží několikanásobně déle než standardní nátěry. Z jednoho litru barvy natřete
8 - 12 m2 plochy (v jedné vrstvě).
Výhody laku PROFI LAZURA
Aplikace laku je velmi snadná. Můžete použít váleček, štětec, nebo lak nastříkat. V plechovce se PROFI LAZURA neusazuje, proto jí není potřeba na rozdíl od jiných laků míchat. Velkou výhodou je také tixotropní charakter laku, který zaručuje, že se při natírání netvoří kapičky, lak nestéká a vzniká tak rovnoměrná vrstva nátěru. PROFI LAZURA se neředí, ředidlo S 6006 budete potřebovat jen na očištění pomůcek.
S PROFI LAZUROU se natírání stane z nudné povinnosti příjemnou činností, kterou navíc zvládne úplně každý.
04.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444