PRAGOINTERIER opět na Výstavišti

Léto na Výstavišti v Praze Holešovicích se nese v poklidném duchu veletržních prázdnin. Za zdmi Incheby Praha je však velmi rušno. Právě totiž finišují přípravy veletrhu PRAGOINTERIER LIVING FAIR 2006. Už Od 7. do 10. září bude patřit prostor Průmyslového paláce všem, kteří se zabývají úpravami interiéru i exteriéru bytů a domů.

K vidění bude moderní i stylový nábytek, bytový textil, svítidla a doplňky. Pozornost si v letošním roce zaslouží střední hala Průmyslového paláce, kde budou silně zastoupeny ložnice. Přední český výrobce, firma Purtex, představí širokou nabídku matrací, doplněnou o lamelové rošty a ložní soupravy. Ti, kteří shánějí kompletní postel včetně moderního dekoračního přehozu by neměli zapomenout navštívit expozici firmy Jacques & partner. Ložní prádlo návštěvníkům nabídnou firmy Kůs & syn, nebo Cimex. Nabídka bytového textilu bude zastoupena dekoratérským studiem Dorian dekor, které tradičně obsazuje přední příčky v již tradiční soutěži Okno a styl.


Veletrh tradičně představuje širokou škálu moderního nábytku a doplňků. Bylo by zbytečné blíže představovat tradiční vystavovatele Pragointerieru, kterými jsou Ason interier - výrobce nábytku pro zdravé sezení, výrobce skříní na míru Woodface, nebo firma Elben, která na veletrhu nabídne mimo jiné i kuchyně. Hojně navštívenou expozicí bude bezpochyby i stánek výrobce čalouněného nábytku, společnosti Böhm, která ve spolupráci s Inchebou Praha vyhlásila návštěvnickou soutěž o sedací soupravu

Foto - Incheba

Za zhlédnutí budou stát i expozice staronových vystavovatelů. Po dvou letech mohou návštěvníci veletrhu obdivovat masivní dubový nábytek slovenského výrobního družstva Javorina. A taktéž po dvou letech se na holešovické Výstaviště vrátila firma Teskor Zlín, která dováží do České republiky nerezové a kompozitní dřezy. 


Ti, kteří své bydlení rádi obměňují a oživují použitím nových bytových doplňků najdou na podzimním Pragointeriéru např. nabídku firem B& C design, Arfo nebo GD design a bohatý výběr svítidel, která představí italská firma Camera Italia, nebo polská společnost Lis osvětlení.

Stále větší zájem o veletrh projevují obchodníci z exotických zemí - představí se firmy z Egypta, Pákistánu a Bangladéše. Návštěvníci se budou moci těšit na koberce, nábytek, bytový textil a doplňky s nádechem orientu, které se dosud na našem trhu neobjevily.
Stejně jako v minulých letech je připraven bohatý doprovodný program pro návštěvníky i vystavovatele. Pod záštitou  Cechu obkladačů proběhne soutěž pro koupelnová studia Koupelna roku 2006. Nejhezčí koupelnu budou vybírat i návštěvníci v soutěži Koupelna snů 2006. Na výrobce, návrháře, dekoratérská studia a designery pak čeká soutěž Okno a styl, která má na veletrhu již svou tradici a pro svou atraktivnost je u návštěvníků velice oblíbená. Pro všechny vystavovatele je pak určena soutěž o Nejlepší expozici veletrhu. Odborná porota vyhlásí tři nejúspěšnější. Na posledním veletrhu to byly stánky firem Woodface, Electrolux a Hagos.
 
Návštěvníci veletrhu budou moci jako každý rok využít zajímavých veletržních slev.

 

Bližší informace najdete na adrese www.pragointerier.cz/living, kde si také můžete stáhnout zlevněnou vstupenku na veletrh.

13.07.2006
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444