POROTHERM DŮM pomáhá bydlet

Program výstavby rodinných domů POROTHERM DŮM Wienerberger, jehož záměrem je podporovat kvalitní výstavbu u nás, vstoupil již do pátého roku svojí existence. S touto značkou nabízí společnost Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. spolu se stavebními firmami a dalšími partnery možnost realizace Vašeho rodinného domu.

Do tohoto programu se od jeho zahájení v srpnu 2002 zapojily více než tři stovky stavebníků a velká část z nich dnes už spokojeně bydlí ve svém "POROTHERM DOMĚ".
Tato nabídka realizace vašeho bydlení z tradičního přírodního materiálu, kterým cihla určitě je, má spolu se zajištěním vlastní stavby i řadu jiných výhod, o kterých se můžete dočíst ve třetím vydání katalogu POROTHERM DOMŮ 2005 – 2006. V rámci nabídky typových domů se v něm poprvé představuje přízemní bezbariérový dům Apollon, který nabízí řešení kvalitního bydlení i lidem s omezenými možnostmi pohybu.
K tomuto katalogu získáte jako bonus multimediální CD-ROM „Váš nový domov“, který nabídne řešení situace bydlení od projektové dokumentace, přes financování až po samotnou realizaci stavby domu. Zdarma získáte také příručku pro investora, která vám pomůže objasnit, co pohlídat při stavbě domu.
07.03.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444