Ovládejte skříně a zásuvky jedním dotykem

Také už vás nebaví pomalé namáhavé otvírání a zavírání zásuvek či skříněk v kuchyni? Vybavte svou domácnost sofistikovaným systémem výsuvů, závěsů a výklopů. Stačí jeden dotyk a vše se dostane do požadované polohy.

Moderní domácnost nejen na pohled

Moderní byt se pozná nejen podle čistého elegantního designu, ale také podle způsobu, jak v něm věci fungují. Složité otvírání a zavírání zásuvek či skříněk už dávno neodpovídá současným trendům a hlavně svým uživatelům neposkytuje dostatečný komfort ovládání.

My vám však nyní představíme dva vychytané systémy, které jsou věrným důkazem toho, že doba namáhavého ovládání úložných prostor již dávno skončila.                
 

Snadné jako odeslat SMS

Jedná se o inovativní systémy, které jsou součástí zásuvek a skříněk s kováním BLUM. Vedle otevírání za úchytku se dají jejich výsuvy a výklopy otevřít i bez úchytek pouhým dotykem a ovládájí se buď mechanicky, a to systémem TIP-ON, případně TIP-ON BLUMOTION, anebo elektricky za použití systému SERVO-DRIVE. V případě systémů TIP-ON lze tímto způsobem ovládat také závěsy. Z hlediska rychlosti a komfortu obsluhy se jako metafora pro srovnání zastaralého ovládání skříněk a nových systémů BLUM nabízí rozdíl mezi odesláním klasického dopisu poštou a SMS. Tak jako v případě odeslání SMS stačí jedno kliknutí, v případě systému TIP-ON, anebo SERVO-DRIVE stačí jeden dotyk.   

 

Když mechanicky, tak šikovně

Pokud jde o mechanický způsob otvírání bezúchytkového nábytku, stačí jen zlehka ťuknout a nábytková dvířka se vyklopí v příjemném úhlu otevření, takže bezúchytkové čílko lze pohodlně a snadno uchopit, abyste jej mohli nadále otevřít dle své potřeby. Při zavírání zásuvek je dnes již možné kombinovat s tlumeným dojezdem. A to i při mechanickém ovládání. Tento vysoce kvalitní mechanismus TIP-ON BLUMOTION se vyznačuje dlouhou životností a jednoduchou montáží.

Elektricky s maximálním komfortem

Ještě pokročilejší variantu otvírání moderního otvírání výsuvů a výklopů představuje elektrický systém SERVO-DRIVE. Stačí jedno krátké ťuknutí na čílko bez úchytky, anebo jemné zatažení za úchytku, a zásuvky i čelní výsuvy se automaticky otevřou elektrickým způsobem. Díky tomu získáte více volnosti obsluhy i pohybu a vysoký komfort otvírání. Další výhodu představuje snadná montáž bez nářadí. 

Nejen do kuchyně

Trend otvírání nábytku bez úchytek se díky své praktičnosti rozšířil daleko za hranice kuchyně. Inovativní systémy TIP-ON BLUMOTION, případně jen TIP-ON a SERVO-DRIVE přitom nemohly zůstat pozadu. Tak proč si neužít více komfortu také v koupelně anebo v obývacím pokoji? Během vaření, při péči o miminko, anebo když hledáte své oblíbené cédéčko, ve všech případech oceníte úsporu času a novou volnost obsluhy i pohybu, kterou vám umožňují systémy TIP-ON BLUMOTION a SERVO-DRIVE.
13.09.2017 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444