Otevírejte víno jednoduše

Otevírání kvalitního vína je obřad. Někdy ovšem i ten nejzkušenější vinař může mít s korkovými zátkami problémy. Korek se občas začne drolit nebo se rozpůlí. Otevírání láhví zaručeně usnadní elektrické vývrtky, které ocení především ženy. Elektrická vývrtka může být i praktickým vánočním dárkem pro vaše blízké, milovníky vín nebo obdivovatele moderního designu.

Elektrická vývrtka na víno NEREZObchodní společnost bezdoteku.cz přichází s novinkou, která vás jakýchkoli problémů s otevíráním vína zbaví. Jako řešení nabízí elektrické vývrtky, které dokážou otevřít víno hravě za méně než 7 vteřin bez jakékoliv námahy. Vývrtky se prodávají ve čtyřech různých provedeních.

Elektrická vývrtka - otvírák na víno NEREZ



Tato elektrická vývrtka má elegantní nerezový design s modrým podsvícením, kde v průhledu můžete sledovat práci s korkem. Balení obsahuje rovněž řezač na odstranění fólie z hrdla láhve pro usnadnění práce s lahví. Dlouhá životnost vestavěných baterií umožňuje otevření až 9 000 láhví!

Vánoční cena: 1099,- Kč
Elektrická vývrtka na víno LCD

Elektrická vývrtka - otvírák na víno LCD



Exkluzivní model z řady elektrických vývrtek na víno. Tento přístroj má v sobě zabudovaný teploměr, který měří teplotu okolí, a display s ukazatelem stavu baterie a teploty. Obsluha přístroje je velice jednoduchá. Stačí nasadit vývrtku na hrdlo láhve a podržet tlačítko. Láhev je otevřená za méně než 7 vteřin.

Vánoční cena: 1199,- Kč

Elektrická vývrtka  - otvírák na víno LCD s teploměrem

Tento typ elektrické vývrtky je inovovaná verze předešlé. Nejenže s ní můžete měřit teplotu okolí, navíc změříte teplotu láhve vína, která je potřebná pro jeho dokonalé vychutnání. Přístroj má také display s ukazatelem stavu baterie a teploty. Je zhotoven z matného plastu.

Vánoční cena: 1299,- Kč

Podívejte se na názornou ukázku, jak elektrická vývrtka funguje:

Pro více informací o elektrických vývrtkách a kompletní nabídce se podívejte na internetové stránky e-shopu  www.bezdoteku.cz/elektricke-vyvrtky.
10.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444