Okna v novém jarním kabátě

Stejně jako se budete na jaře snažit oživit svůj šatník novými módními kousky, rozhlédněte se také kolem sebe ve svém domově. Nezaslouží si nový kabát rovněž vaše okna? Někdy stačí málo, třeba vyměnit staré žaluzie za moderní látkové plissé.

Při volbě stínicí techniky buďte netradiční a zvolte zajímavou alternativu ke klasickým interiérovým lamelovým žaluziím – skládané látkové žaluzie plissé. Tento designově elegantní prvek váš interiér nejenom zútulní, ale také ochrání před ostrým světlem, sníží hlučnost v místnostech a zajistí tepelnou pohodu.

Ve srovnání s tradiční interiérovou žaluzií poskytuje systém plisovaných látek mnohem více možností. Intenzitu stínění lze nastavit současně stažením/vytažením horního nebo dolního profilu, což umožňuje vytvořit stínicí pruh libovolné výšky. Jistě vás okouzlí také speciální provedení žaluzií plissé se dvěma látkami, kterými si změníte interiér dle svého momentálního rozpoložení.

Vybrat si můžete plisované látky s různým stupněm propustnosti světla, látky s plně zatemňujícím účinkem, s napařovanou hliníkovou vrstvou, která eliminuje sílu tepelného záření, nebo látky s perleťovými nátěry s vysokým stupněm odrazu světla. Pro alergiky se vyrábějí také materiály s obsahem skelného vlákna.

Plissé se používá i tam, kde nelze instalovat jiné typy stínění. Umožňuje totiž zastínit klasická i velmi atypická okna, střešní okna i zimní zahrady.

A jak je to s jejich údržbou?

Není nijak složitá, ani časově náročná. Silné znečištění prachem odstraníte jemným kartáčováním nebo slabě nastaveným ručním vysavačem. Při běžném znečištění stačí povrch produktu otřít prachovkou nebo navlhčenou měkkou textilní tkaninou či houbou. Většinu látek plissé žaluzií lze prát ručně. Přičemž jejich demontáž je velmi snadná a nevyžaduje žádné speciální nářadí.


Podrobnější informace o tomto produktu a nabídku dalších stínicích produktů naleznete na webových stránkách českého výrobce ISOTRA a.s.
25.01.2016 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444