Okna a rolety stvořeny pro sebe

Pokoje v podkroví jsou často vybaveny střešními okny, přes která se dovnitř vlévá k životu nezbytné přirozené světlo. Během zařizování podkroví stojí za to popřemýšlet i o vnitřních roletách do střešních oken, které budou nejen chránit před nadměrným osluněním, ale také dodají interiéru osobitý charakter. Roleta a střešní okno FAKRO - to je ideální spojení, produkty přímo stvořeny pro sebe.

Střešní okna FAKRO zvyšují životní komfort těch, kteří tráví většinu svého času právě v podkroví. Přísun čerstvého vzduchu a přirozeného světla je velmi důležitý pro každodenní fungování i zdraví člověka. Ale bývají momenty, kdy je přemíra světla naopak tíživá. Například pokud si chceme ve volné dny přispat, potřebujeme zastíněnou ložnici nebo po vyčerpávajících hodinách práce si jednoduše potřebujeme odpočinout. Nepříjemná je také situace, kdy pracujeme nebo se naše dítě učí a na monitor počítače dopadají sluneční paprsky, vznikají reflexy a znesnadňují práci. Právě v těchto chvílích vnitřní rolety poskytnou stín a ochrání ložnici, dětský pokoj, obývací pokoj nebo pracovnu.
 

Výběr rolety se zdá být banalitou a rozhodnutí o její koupi může být samozřejmostí, zvláště, když se jedná o finančně nenáročný produkt. Nicméně jejich úloha bývá v mnoha domácnostech stále podceňována a střešní okna nejsou v mnoha případech doplněna o tento funkční element. Ne vždy v etapě dokončovacích stavebních prací už dopředu uvažujeme o estetice a designu podkroví. Stojí za to ale popřemýšlet o koupi zvýhodněného setu střešního okna s již namontovanou roletou. Přináší to hned několik výhod naráz. Lepší cenu při koupi setu, jistotu kompatibility a řádné montáže rolety, a také úsporu času a nákladů na montáž.

Za zmínku stojí také další plusy plynoucí z instalace vnitřních rolet. Zajištění soukromí, ochrana před UV zářením anebo pohodlná obsluha. Nabídka FAKRO obsahuje rolety ovládané ručně, ale i dálkově díky systému Z-Wave nebo WiFi. Rolety s elektrickým ovládáním jsou napájeny ze sítě, ve verzi Solar jde pak o solární napájení. V závislosti na zvolené variantě jsou rolety ovládány dálkovým ovladačem nebo aplikací v chytrém telefonu.


FAKRO nabízí širokou paletu rolet, které nejen dokonale ladí se střešními okny, ale také zaručují snadnou montáž. Navíc při výběru originálního setu FAKRO, předcházíte ztrátě záruky na jednotlivé produkty (při montáží rolety na okno jiného výrobce může dojít ke ztrátě záruky na okno). Rolety FAKRO jsou stvořeny přímo pro okna výrobce a společně tak zdobí interiér.
30.05.2022 | PR
  • FAKRO CZECH s.r.o.

    FAKRO je společností založenou v roce 1991. Je velmi dynamickou a velice rychle se rozvíjející firmou v odvětví střešních oken na světě. Během několika let se z malé rodinné firmy stala mezinárodní korporací, která je dnes významným výrobcem střešních oken a půdních schodů. Skupina FAKRO zahrnuje 12 výrobních společností a 14 distribučních společností umístěných v Evropě, Asii a Americe. Střešní okna FAKRO se vyváží do 47 zemí světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444