Ohlédnutí za vydařenu výstavou Art&Decoration

Kdo si v začínajícím předvánočním shonu udělal chvilku času, aby navštívil prodejní výstavu Art&Decortion v pražském Veletržním paláci, určitě nelitoval. Rozmanité a atraktivní expozice obsáhly všechna témata a trendy současného interiéru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
K výstavě patřila i řada doprovodných akcí - s velkým ohlasem návštěvníků se setkala např. i "hodinka aranžérů", na které odborníci předvedli jednoduché a působivé návody vazby suchých květin. Pozornost vzbuzovala také část nazvaná TOP STARS, na které své dekorace prezentovali oslovení designéři a výtvarníci. Autoři použili velmi nezvyklých kombinací i materiálů (např. špagety, želé cukrovinky aj.).
Návštěvníci výstavy měli možnost shlédnout ucelený sortiment stylového nábytku, prezentovaný několika specializujícími se firmami. Na své si přišli i milovníci exotiky - nepřeberné množství orientálních koberců a předložek lákalo k doteku i zakoupení.
V nabídce nechyběl ani bohatý výběr obrazů a plastik, které pomáhají dotvořit vkusný a útulný interiér.
Okouzlující atmosféru přinesly na výstavu skleněné dekorace v nejrůznějších tvarech a barevných kombinacích. Patrně nejžádanějším prodejním artiklem se v průběhu výstavy staly skleněné vánoční ozdoby i svícny.
V neposlední řadě se mohli návštěvníci seznámit s nabídkou periodik z oblasti bydlení a zakoupit je za zvýhodněnou cenu.
09.12.2003 | Natálie Presová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444