Odvážné nápady v interiéru lze realizovat

Foto: ?René van Dongen

Foto: ?René van Dongen

Až neuvěřitelně elegantně mohou působit organické tvary moderního nábytku. Ladné křivky kuchyňských pultů, neviditelné spoje sprchových koutů, příjemné barvy sedacího nábytku, či světelné efekty barových stolů jakoby vytržené z vědecko-fantastických filmů z budoucnosti. I takový může být váš interiér.

Odvážné nápady designérů a architektů lze vytvořit z jedinečného materiálu vysoké kvality, kterým je umělý kámen nové generace - HI-MACS® od firmy LG Hausys. Výhradním dovozcem a distributorem tohoto materiálu je společnost Polytrade CE.

Vlastnosti výjimečného materiálu
Desky HI-MACS® z akrylátové pryskyřice a bauxitu jsou pevné, ale přitom snadno zpracovatelné, barevně i tvarově stálé, za speciálních podmínek však snadno tvarovatelné. Lze je kombinovat s jinými ušlechtilými materiály jako je nerez, dřevo, sklo. Můžou se frézovat, lepit nebo doplňovat potiskem. V kombinaci materiálu HI-MACS® s LED-diodami je možno vytvářet řadu různých světelných efektů. 
Foto: Ciprian Stoian, Serban Bonciocat
Foto: Moni van Bruggen
Vaše odvážné představy se stanou skutečností
Společnost Polytrade CE dokáže z umělého kamene HI-MACS® vyrobit téměř cokoli podle vašich kreativních nápadů. Nesvazujte se typizovanou konfekcí, nechte si vytvořit originál na míru – nábytek budoucnosti.

Umělý kámen vyniká souborem vynikajících užitných vlastností:
  • nenasákavost
  • dokonalé bezesparé zpracování
  • vysoké hygienické nároky
  • snadná údržba
  • odolnost vůči chemikáliím
  • snadná opravitelnost
  • pevnost
  • příjemný na dotek
Foto: Foto: Yongkwan Kim
Realizace
Nejčastěji se umělý kámen používá v privátních interiérech, a to především v kuchyních, kde se na pracovních deskách nejlépe využije komplex výjimečných vlastností. V koupelnách jsou oblíbené kompaktní a přitom designově zajímavé umyvadlové desky nebo tvarově i rozměrově atypické vany pro náročné zákazníky. Umělý kámen HI-MACS® je taktéž ideální materiál pro realizaci různých světelných efektů, dnes tolik žádaných.
 
Umělý kámen HI-MACS® můžete použít i v exteriéru , a to nejen na zahradní nábytek a letní kuchyni, ale i na prakticky nezničitelný obklad celých fasád.

Foto: ©Melanie Gotschke
Foto: Dirk Wilhelmy
Více realizací naleznete zde: www.polytradece.cz/realizations
05.12.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444