Odšťavňovač ve vaší kuchyni - šťavnaté řešení únavy, nadváhy i nachlazení

Odšťavňovač se stává nedílnou součástí moderních domácností, které již pochopily výhody zdravého životního stylu. Přesvědčte se i vy, že odšťavňování je nejlepším prostředkem, jak nebýt pořád vyšťavený. Stačí si správně vybrat a cesta za zdravím, pohodou a svěžestí je vám otevřena.

Ploužíte se životem jako mrtvola?
Natankujte nádrž ovocnými a zeleninovými šťávami! 

Jen málokdo je schopen den co den sníst doporučené množství ovoce a zeleniny, které podle výživových poradců čítá minimálně půl kila. Tělo zanesené toxiny a vyčerpané zásoby vitamínů jsou pak příčinou řady potíží od dlouhodobé únavy až po vážná onemocnění. Čerstvá šťáva vás doslova nadopuje koktejlem životadárných látek, zbaví vás otravných neduhů a pomůže předcházet těm, které se vám zatím vyhýbaly. Tělo totiž dokáže využít cenné látky ze šťávy efektivněji než při spořádání plodů v celku. Rádi byste se takhle snadno zbavili bolestí hlavy, častého nachlazení nebo třeba jen lámajících se nehtů a unavené pleti? Jednoduše svou denní dávku ovoce a zeleniny během pár minut připravíte a vypijete a můžete zahodit řešení v podobě růžového prášku nebo kosmetiky high end značek. Zdraví nemusí být vykoupeno zpustošeným zažívacím traktem a vydrancovanou peněženkou.
Který odšťavňovač promění ovoce a zeleninu v ty nejlepší pohonné hmoty pro vaše tělo? 

Ne všechny přístroje na současném trhu zpracovávají suroviny šetrně, zvláště ne „ždímačky“, které vídáte v teleshopech. Pro získání co nejhodnotnější a nejchutnější šťávy lze doporučit jedině tichý nízkootáčkový odšťavňovač, který nezachází s ovocem tak necitlivě jako odstředivé přístroje s otočnými noži. Šťáva z něj má na pohled zdravější zbarvení, což svědčí o zachování vyššího množství enzymů a živin. Navíc z každého gramu barevných plodů získáte až o 20 % více šťávy a nebudete muset čekat, až si sedne pěna. Odšťavňovač s nízkými otáčkami jí totiž téměř neprodukuje. A pokud si mezi nízkootáčkovými odšťavňovači vyberete ten šnekový, mytí vám zabere asi tak 2 minuty. Nikomu se nechce pracně cídit přístroj poté, co si odšťavnil dva pomeranče.
Novinkou na trhu je šnekový odšťavňovač Sana Juicer by Omega EUJ-808, který s důstojností doplní váš arzenál kuchyňských spotřebičů.

Sana Juicer by Omega EUJ-808

  • ultra šetrné odšťavnění ovoce a zeleniny
  • maximum živé nezoxidované šťávy 
  • minimum pěny
  • přítel téměř veškerého ovoce a zeleniny včetně rybízu, angreštu, mrkve i ledového salátu
  • smoothies a mléčné koktejly
  • uzavíratelná výpusť jako praktická vychytávka
  • systém automatického čištění
  • atraktivní “coffee” vzhled 

Pracuje s revolučně nízkou rychlostí pouze 43 otáček za minutu, tedy o téměř 50 % pomaleji než jeho předchůdci. Nízký počet otáček ve spolupráci s novým šnekem zabrání rychlé oxidaci, která je nepřítelem vitamínů, a donutí čerstvé plody pustit poslední kapku. S tímhle odšťavňovačem pochopíte, jak má ve skutečnosti vypadat vymačkaný citron.

EUJ-808 navíc zvládne zpracovat širší škálu plodů včetně bobulového ovoce, kořenové a listové zeleniny. To bylo se staršími typy přístrojů obtížnější, ne-li nemožné. Milovníci smoothies a mléčných koktejlů si s ním přijdou na své, protože plnící otvor EUJ-808 můžete naládovat mraženým ovocem a nalít do něj mléko, případně jogurt. Ten se díky uzavíratelné výpusti nejdřív dokonale promísí se šťávou a přímo do sklenice vám pak vyteče hotový koktejl, kterému chybí už jen brčko a papírové paraple. Nebo je libo ořechové mléko?
Všechny šnekové odšťavňovače se po použití čistí velmi snadno, ale nadupaný Sana Juicer by Omega EUJ-808 má ve výbavě chytrý systém automatického čištění, který zkrátí dobu mytí na naprosté minimum. Jednodušeji už to nejde.
Než designéři poslali nový EUJ-808 do světa, svědomitě si pohráli i s jeho provedením. Výsledkem je moderní kompaktní odšťavňovač, který nezabere polovinu kuchyňské linky a vypadá spíš jako profesionální kávovar. Perlově bílý kabátek s černými akcenty už je jen posledním krokem k dokonalosti. Odšťavňovač Sana Juicer by Omega EUJ-808 se zkrátka perfektně hodí do vaší moderní kuchyně a co víc – má potenciál stát se miláčkem rodiny.
Ještě váháte?
Využijte jedinečné nabídky e-shopu www.eujuicers.com, výhradního distributora odšťavňovačů Sana, který nabízí nejen asistenci při výběru odšťavňovače vhodného pro vaše potřeby, ale hlavně 14denní možnost vyzkoušení vámi vybraného modelu.
19.08.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444