Odpočiňte si po náročném pracovním dni ve vlastní vířivce

Hydromasážní vana THALEILA 160 x 105 cm se světelnou terapií

Hydromasážní vana THALEILA 160 x 105 cm se světelnou terapií

Firma Arttec, která na českém trhu působí již více jak 25 let, rozšířila sortiment tak, aby uspokojil i náročné zákazníky. Zaměřuje se na koupelnové vybavení a vše, co k němu patří. Její předností je vlastní výroba, která umožňuje úpravu koupelnových zařízení na míru dle přání zákazníka. K výrobě  produktů používá kvalitní materiály, které zaručí dlouhou životnost zakoupených výrobků. Samozřejmostí je také možnost využití odborné montáže a servisu.

Hydromasážní vany se světelnou terapií 

Hlavní doménou firmy je výroba van a jejich různých variant, sprchových koutů, masážních a parních boxů a sprchových dveří do niky.

Klasické vířivé vany můžete vylepšit přidáním světel s dálkovým ovládáním. Poté můžeme mluvit o vanách s chromoterapií, neboli terapií světlem. Použití světel má léčebné a rehabilitační účinky, ale zajisté je uvítáte i při každodenní relaxaci. Pomocí dálkového ovládání si zvolíte barvu, její intenzitu, rychlost střídání barev či jejich prolínání.
 

 

Vířivé a masážní akrylátové vany

K rehabilitaci organismu a relaxační masáži jsou doporučovány také hydromasážní vany, do kterých jsou po bocích vany zabudovány trysky s masážní funkcí. Vany firma Arttec vyrábí z kvalitního akrylátu a vybrat si můžete z mnoha velikostí i tvarů. Záleží na vás, zda zvolíte perličkový, nebo hydromasážní systém, případně jejich kombinaci. Perličkový systém využívá proudění vzduchu, který je do vany vháněn pomocí trysek na dně vany. Vytvoří se tak malé vzduchové bubliny určené k masáži povrchových zakončení celého těla, které tak umožní relaxaci a uvolnění všech svalů. Pokud preferujete cílenou masáž konkrétních partií, zaměřte se na vany s hydromasážním systémem. Zde dochází k proudění vody pomocí trysek umístěných na bocích vany. Proud vody tak působí na hlavní masážní body těla, zejména na oblast zad a nohou. Hydromasáž napomáhá uvolnit svalové napětí, stimuluje krevní oběh, metabolismus a přispívá k celkovému uvolnění mysli. Ovládání vířivých van je manuální a zcela jednoduché. Lze plynule nastavit intenzitu proudění. Ve firmě Arttec vám odborníci samozřejmě poradí s údržbou těchto van, která však není nijak složitá. Pravidelná údržba prodlouží životnost vámi zvolených výrobků. 

Vířivá vana KRONA 180 x 80 cm s hydromasáží

 

Sprchové a masážní boxy české výroby

Pokud preferujete spíše sprchování, můžete si vybrat z širokého sortimentu sprchových koutů, parních či masážních boxů, nebo dveří do niky. Nevšední zážitek ze sprchování zprostředkují například parní boxy, které svým použitím mohou zcela nahradit saunu a její očistný proces. Boxy i sprchové kouty lze umístit i v menších koupelnách bytů, domácí saunu si tak můžete užít, i když nejste vlastníkem velké koupelny. K uvolnění svalů a relaxaci můžeme doporučit masážní boxy vybavené několika masážními tryskami. Nechybí zde ani horní sprcha či sedátko. U všech boxů si můžete vybrat mezi vysokou či nízkou vaničkou a také typ skla ve dveřích. Díky vlastní výrobě firma nabízí i kombinaci masážního a parního boxu, abyste si maximálně užili všechny možné funkce.

Parní sauny BRILIANT a SMARAGD
 
Vedlejším sortimentem firmy jsou čisticí prostředky od francouzské firmy Briochin. Jedná se o produkty založené na přírodní bázi, které však vynikají svojí účinností. Neškodí tak životnímu prostředí, ale vy při úklidu dosáhnete požadovaného výsledku. V nabídce naleznete také olejíčky a květové vody, které jsou vhodné pro použití v aromaterapii nebo při masážích. I ty jsou čistě přírodního původu a jejich použití vám navodí nevšední zážitek.

Přírodní esenciální olejíčky od firmy ARTTEC

Pokud se nemůžete mezi výrobky rozhodnout, zveme vás na prohlídku do naší vzorkovny v Tetčicích, kde si zboží můžete detailně prohlédnout a popřípadě i vyzkoušet a ve všem vám rádi poradíme.

Kde nás najdete? ARTTEC S.R.O., Rosická 358, Tetčice, 664 17, Tel.: 546 422 114.
25.05.2021 | PR
  • ARTTEC S.R.O.

    ARTTEC S.R.O. je česká firma, která se již 25 let zabývá výrobou a prodejem sanitárního zařízení. Vyrábíme vířivé vany, masážní boxy a pro ty nejnáročnější zákazníky máme v nabídce parní lázně a novinku hydromasážní vany se světelnou terapií.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444