Odolnost ve službách designu

Celá stavba v jednotném designovém pojetí elektroinstalace: časté a logické přání zákazníka. A to i v místech, která mohou být vystavena prachu a vlhkosti.

Takovými typickými místnostmi jsou například koupelna, kuchyň s vestavěnými velkými spotřebiči, balkon, terasa a další. Tam, kde přístroje pro montáž na omítku designem neobstojí, nse nabízí řešení v přístrojích pro zapuštěnou montáž v IP 44. Vyhoví po stránce bezpečnosti i designu. 

Levit® v IP 44 s jedinečnou konstrukcí a na vlně pěti milionů

Jedinečná konstrukce umožňuje použití standardních instalačních rámečků. A to až v trojnásobném provedení jak pro vodorovnou, tak pro svislou montáž. 

Barevná škála IP přístrojů v řadě Levit® nabízí pět barevných verzí. Přístrojové vybavení zahrnuje základní přepínače a ovladače v řazení 6, 7 a 6/0, dále pak spínač řazení 5 a jednonásobnou zásuvku s clonkami a víčkem. 
Všechny přístroje se vyrábí v souladu s normou ČSN EN 60529 (stupně ochrany krytem), a tudíž jsou na čelní straně opatřeny příslušnou značkou.  Věříme, že tato novinka ještě více podpoří úspěch designové řady Levit®, které se za pět let prodalo více než pět milionů kusů.
 
Zákazníka vždy potěší, když si může vybrat. Dvacet barevných verzí v pěti designových řadách přístrojů IP 44 pro zapuštěnou montáž z nabídky ABB, s.r.o., již dává dost velký prostor pro splnění přání vašich zákazníků. Vedle novinek Levit® a Levit®M jsou to designy Tango®, Element® a Time®. 
04.12.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444