Odolnost plastu, krása dřeva...

Společnost Hörmann rozšiřuje nabídku odstínů garážových vrat o povrchovou úpravu s označením „Tmavý dub“. Díky elegantnímu povrchu s dřevěnou strukturou získají garážová vrata osobitý vzhled a zároveň se stanou výrazným designovým prvkem celého průčelí domu.

Povrstvení plastovou fólií věrně napodobující dřevo je stále oblíbenější. Umožňuje spojit přednosti ocelových vrat, jako je odolnost vůči povětrnostním vlivům nebo nenáročnost na údržbu, s atraktivním přírodním vzhledem. Výhodou této povrchové úpravy je také vysoká stabilita barev, díky níž budou vrata skvěle vypadat i při dlouhodobém používání.

Z nabídky společnosti Hörmann si v provedení „Tmavý dub“ můžete zvolit dvoustěnná garážová vrata LPU 40 s konstantní tloušťkou sekcí 42 mm. Vzhledem k výborným tepelněizolačním vlastnostem jsou určena zejména pro garáže, jež jsou součástí domu. Vrata se vyrábějí v různých motivech drážek nebo kazet a lze je dále kombinovat s vedlejšími dveřmi do garáže nebo vchodovými dveřmi TopPrestige ve stejném provedení. Tím docílíte harmonického a stylového vzezření průčelí domu.


Vedle uvedené novinky nabízí společnost Hörmann další dva oblíbené dřevodekory s označením „Zlatý dub“ a „Mahagon“.

28.08.2008 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444