Odborníci na veletrhu Aqua-therm

Ve dnech 25.-29.listopadu je výstaviště v Praze-Holešovicích místem 10. ročníku mezinárodního odborného veletrhu Aqua-therm Praha. Své produkty a služby zde představujíí stovky firem z oborů vytápění, ventilace, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky.

Tradiční součástí veletrhu Aqua-therm Praha jsou odborné doprovodné akce. V rámci konference TZB-2003 se např. uskuteční samostatný Den pro solární energii, který je na programu v pátek a počítá s prostorem pro pracovní diskusi. Dnes pokračuje druhou částí mezinárodní konference Východ, jejímž cílem je informovat o změnách a vývoji v oboru technických zařízení budov. Zabývat se mj. bude také novou směrnicí EU č. 91/2002 z 16.prosince 2002 "o energetické náročnosti budov", připravovanými změnami norem a legislativy EU v oboru technických zařízení budov a případným společným postupem při zavádění norem a směrnic EU do legislativy jednotlivých zemí.
Čtvrteční seminář na téma Snižování emisí skleníkových plynů energetickou efektivností se zaměří na vyhledávání a přípravu projektů vedoucích k zvýšení účinnosti užití energie z primárních a obnovitelných zdrojů vedoucích k snížení emisí skleníkových plynů. Jeho součástí budou prezentace úspěšných projektů realizovaných v ČR a střední Evropě.

V pátek odpoledne se v rámci veletrhu Aqua-therm Praha bude mj. konat odborný seminář Evropské asociace společností pro techniku prostředí REHVA, a to pod názvem "Evropský pohled na úspory energie a vnitřní prostředí budov".
26.11.2003 | sm

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444