Ochrana a krásný vzhled dřevěných staveb

Ve venkovním prostředí působí na dřevěné výrobky více nepříznivých vlivů, které povrch dřeva poškozují. Jsou to povětrnostní podmínky, UV záření, vlhkost, zamodrání dřeva, hniloba, plísně, řasy, hmyz a jiné. Pokud chceme dřevo před negativním působením těchto vlivů ochránit a zároveň dlouhodobě zachovat jeho krásu, je nutné k jeho ošetření použít výrobek, jehož kvalita je v praxi dostatečně ověřena a pravidelně kontrolována certifikačními úřady, které ověřují jeho jakost.

Jako ideální vám nátěr firma Remmers pro tento účel může nabídnout výrobek Aidol® HK-Lasur, který dodává na trh v osvědčených šestnácti barevných odstínech.


Výrobek Aidol® HK-Lasur můžeme díky jeho vlastnostem použít k ošetření staticky nenamáhaných venkovních dílců, nepřicházejících do kontaktu se zemí, jako např. obkladů, ohrad, plotů, vrat, pergol, altánů, střešních podhledů, štítů apod. Tato lazura vytváří prostřednictvím mikropigmentů dekorativní povrch, který je odolný vůči klimatickým vlivům. Při použití vytváří nátěr bez viditelných napojení štětcem. I při extrémním působení negativních klimatických podmínek tato lazura nepraská, netrhá se a neodlupuje, takže dlouhodobě chrání dřevo před UV zářením a vlhkostí. Tato tenkovrstvá lazura neuzavírá ve dřevě jeho póry, a tak nadále zachovává prodyšnost jeho povrchu a tím i schopnost přirozené regulace vlhkosti ve dřevě.


Mimo jiné obsahuje Aidol® HK-Lasur 3 druhy biocidních látek, které dostatečně a dlouhodobě chrání dřevo proti působení mikroorganismů, jako jsou plísně, řasy, dřevokazné houby, hniloba apod.

Výrobek Aidol® HK-Lasur můžeme též s úspěchem použít k renovačním nátěrům povrchů dřeva, které byly ošetřeny nedostatečně nebo méně kvalitním výrobkem, u kterých již došlo k porušení těchto nátěrů a zešednutí povrchu.


Více na www.remmers.cz

05.05.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444