Oceňovaný design i funkce. Pořiďte si domů krásné i šikovné technologie!

Krása dnešní doby tkví v tom, že máme množství technologií a zařízení, které mají jediný účel. Pomoct a ulehčit nám život. To zní fajn, že? A teď si představte, že ta zařízení někdo navrhne tak, aby i hezky vypadala. To přesně udělala společnost D-Link se svými kamerami, a dokonce se jí podařilo získat prestižní ocenění designu Red Dot Design Award a iF Design Award.

A jak nám tedy dnešní zařízení můžou ulehčit život? Ušetří nám spousty nervů a času. Kamery D-Link třeba tím, že se k nim můžete naprosto odkudkoliv připojit a zkontrolovat váš byt, dům nebo chalupu. Můžete tak klidně odjet na dovolenou do Krkonoš nebo jen na pár dní ke známým, a to naprosto bez starostí. Kamery totiž umí detekovat zvuk a rozpoznat pohyb, takže kdyby se k vám někdo vloupal, kamera vám pošle upozornění na telefon. Vy se přes aplikaci podíváte, co se děje a případně můžete zavolat o pomoc. Kamery nemusí sloužit jen jako ochrana před zloději, ale může dohlížet třeba na domácí mazlíčky. A nebojte, záznamy se ukládají buď do cloudu nebo na paměťové karty. Že potřebujete sledovat zahradu nebo příjezdovou cestu? To není problém, protože D-Link vyrábí vnitřní i venkovní kamery, které jsou vybaveny nočním viděním, přenosem obrazu i zvuku, umělou inteligencí a některé se umí i otáčet. Interiér pokoje obohatí například otočná kamera DCS-8526LH, která si rozumí i s virtuálními asistenty, okolí domu či chaty vám zase pohlídá DCS-8635LH, která je odolná vůči počasí.

 

Outdoorová kamera DCS-8526LH (vlevo) a indoorová kamera DCS-8635LH

Outdoorová kamera DCS-8526LH (vlevo) a indoorová kamera DCS-8635LH

Kvalitní připojení je základ, ale ne každý jej umí


Internet v domácnosti je dnes téměř nezbytností. Díky internetu můžeme koukat na filmy, být ve spojení s rodinou, pracovat z domova nebo i třeba hrát hry. Pro všechny tyto případy je vhodné připojení přes Wi-Fi, které pokryje celý byt či dům a připojíte k němu víc zařízení najednou. D-Link kromě kamer, hotspotů a chytrých zásuvek vyrábí právě i routery. Nejvíc dbá samozřejmě na výkon a kvalitu připojení, proto své produkty vybavuje nejmodernějšími technologiemi. Routery si můžete snadno nastavit pomocí mobilní aplikace, určíte si kdo se může připojit i na jak dlouho a samozřejmě nechybí ani podpora virtuálních asistentů a umělá inteligence. Routery D-Link pracují s Wi-Fi 6, která zajistí, že budete mít skutečně rychlý internet. Některé routery umí i takzvanou síť mesh, díky které budete mít signál všude, i v rozlehlém domě. Celý dům vám bez problémů pokryje domácí systém COVR-X1862 (COVR-X1863), který je navíc nenápadný a v domácnosti nebude rušit. Pokud potřebujete Wi-Fi spíš do bytu, sáhněte po R15 EAGLE PRO AI, který je vybaven umělou inteligencí a síť neustále optimalizuje a zlepšuje a oplývá zajímavým designem.

 


Router R15 EAGLE PRO AI (vlevo) a COVR-AX 1800 pro pokrytí i rozsáhlé domácnosti
15.12.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444