Obklopte se přírodou

Nábytek z masivního dřeva

Česká firma JELÍNEK – výroba nábytku s.r.o. produkuje více než 100 let nábytek z masivního dubu a buku ve špičkové kvalitě, v souladu s přírodou a zdravým životním stylem.

V nabídce firmy JELÍNEK najdete ložnice, obývací stěny, sedací soupravy a jídelní sestavy.


Jedním z klíčových výrobků firmy JELÍNEK jsou speciální ortopedické lamelové matrace SÁRA a ZORA. Matrace pro vás vyrobí firma JELÍNEK doslova na míru dle vašich představ. Lamelový rošt, zabudovaný uvnitř matrace se vám při spánku citlivě přizpůsobí a dokonale vás podepře. Jedině tak dochází k svalovému uvolnění a odpočinku kosterní stavby těla. Výhodou matrací SÁRA a ZORA je snadná obnovitelnost jednotlivých komponentů. Jednoduše změníte váhovou kategorii, vyměníte potah nebo roznášecí vrstvu a prodloužíte tak funkčnost matrace na další období.
Díky modernizaci výroby je v současné době firma JELÍNEK schopna pružně reagovat na požadavky zákazníka a nabízí zhotovení atypických zakázek také do hotelů a penzionů.
Moderní člověk dokáže ocenit pozitivní energii vyzařující z přírodního materiálu
Jako první v České republice začala firma JELÍNEK vyrábět ložnice z unikátní dřeviny ZIRBE. Tato výjimečná dřevina, která roste především v alpských oblastech, představuje nejnovější trend v oblasti ložnicového nábytku a zdravého spánku. Dřevo ZIRBE totiž obsahuje látku PINOSILVIN, která má svou charakteristickou vůni, postupně se uvolňuje ze dřeva a pozitivně působí na lidský organizmus. Vědecké studie prokázaly spoustu blahodárných účinků těkavého PINOSILVINU na lidský organizmus. Látka PINOSILVIN mimo jiné snižuje tepovou frekvenci spáče během osmihodinového spánku až o 3500 srdečních tepů, což představuje asi jednu hodinu srdeční aktivity. Pobyt v tomto prostředí bez nadsázky zlepšuje zdraví a prodlužuje život.
06.08.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444