Obklady a dlažby Jika bodují nejen v koupelnách

Obklad ZOOM Orange, Relief ZOOM Orange

Obklad ZOOM Orange, Relief ZOOM Orange

Značka Jika má trvale vysoké ambice a snaží se zákazníkům poskytnout vysokou kvalitu všech produktů. Orientuje se na trendy, využívá moderní technologie a také neustále rozšiřuje sortiment. Jak se vám líbí představa, že s jednou značkou zařídíte kompletně celou koupelnu? Od sanitárního vybavení přes koupelnový nábytek a doplňky až po obklady a dlažby? Jika vám takovou komfortní možnost přináší a navíc myšlenku komplexnosti posunula ještě o kus dál.

Rozšíření výroby o obklady, dlažby a mozaiky přineslo nové možnosti, jak pracovat s koupelnou až do posledního detailu. Nabídka značky Jika hravě uspokojí vkus každého zákazníka, protože bylo pamatováno jak na milovníky jemného romantického designu, tak na vyznavače barev a veselých tónů, stejně jako na obdivovatele elegantních nadčasových řešení nebo čistých linií geometrického stylu.

Jika vás provází celým bytem

Obklady a dlažby se perfektně snoubí s jednotlivými koupelnovými řadami Jika a společně s dobře zvolenou keramikou a nábytkem vytvářejí z vaší koupelny prvotřídní funkční a estetický prostor. Jika je právem považována za specialistu na koupelny, ale s rozšířením výrobního portfolia se bez ostychu vydává ještě dál. Obklady a dlažby Jika si nacházejí uplatnění při renovacích či stavbách kuchyní, ale dokonce i obývacích pokojů a dalších prostor. Se značkou Jika můžete směle otevřít dveře i ven, protože série mrazuvzdorných dlažeb jsou dokonale připraveny také pro exteriérové využití.

Pojďte se s námi podívat na několik konkrétních tipů

A začneme koupelnou… Hravá série Zoom na první pohled zaujme všechny fanoušky barev především díky intenzivnímu lesku a široké škále odstínů, které se dají originálně kombinovat. Barevné mozaiky z kolekce Arty vnášejí do prostoru dynamiku a příjemnou svěžest. Série Cool se vyznačuje jemnými lesklými a elegantními barvami, jako jsou modrá, bílá, béžová, fialová, hnědá, šedá a černá. Chcete, aby vaše koupelna rozkvetla? Pak zaměřte svoji pozornost na květinový fotodekor v odstínech růžovofialové, béžové a šedé. 

Jika Mozaika Arty Aqua, dlažba Imagination GrisMozaika ARTY Aqua, obklad IMAGINATION Gris, dlažba IMAGINATION Gris

Dlažby a mozaiky na stěnách ozvláštní váš obývák

Trendem moderních interiérů jsou nápadité mozaiky a dlažby nejen na podlaze, ale i na stěnách. Zapomeňte na nudnou zeď a oživte prostor dlažbou s věrnou imitací cementové stěrky, dřevěnými kolority či oživlými kameny. Například série Aspen zaboduje dřevěnými dekory, podobně jako série Reno. Kolekci Di Pietra inspirovala příroda svou dynamikou. 
 

Krásná a odolná zároveň – jako stvořená pro terasu

Inspirujte se mrazuvzdornou dlažbou Jika, která skýtá osm sérií a nespočet barevných odstínů, povrchových úprav a rozměrů. Hledáte vyrovnanost mezi funkcionalitou a krásou? Série Focus jako ucelený a vysoce odolný architektonický materiál s rafinovanými dekoračními prvky je dostupný ve čtyřech barvách a za pozornost rozhodně stojí i další série.
Dlažba ASPEN Silver Grey

Udělejte radost dětem – koupelna je i jejich prostor

Věděli jste, že Jika nabízí speciální řadu Baby? Koupelna Baby je hravá a plná vtipných detailů. Umyvadla, umývátka a klozety jsou připraveny v menším provedení vhodným pro děti. I v běžných „dospěláckých“ sériích však najdete mnoho variant, jak vytvořit koupelnu, která bude bavit i děti. Možností jsou právě obklady a dlažby, které mohou krásně korespondovat s dětským vkusem. Se značkou Jika bez problémů najdete příjemný kompromis pro dospělé i dětské uživatele koupelny.
Obklad ZOOM Red, Orange, Black, White, Dekor Multicolor, mozaika ARTY Black, dlažba IMAGINATION Gris

Renovujete chalupu? Stavíte nové rekreační prostory?

Ambiente_Reno_Detail_SAPELI 24,6X101 R  
Dlažba RENO Sapeli   
Tak to rozhodně nezapomeňte omrknout nabídku dlažeb a obkladů Jika i pro tuto příležitost. Bez váhání vyřeší vaši koupelnu, kuchyni, venkovní prostor i další části chalupy.

Úchvatné jsou například obklady do kuchyně. Stylová série Sicily je inspirovaná dekorativními dlažbami, které jsou k vidění ve středomořských oblastech. Charakteristickým rysem série Fly je funkčnost a univerzálnost, ale rozhodně jí nechybí ani krása, která se výborně prodá na podlaze i stěnách. Kolekce se inspirovala vzorem cementové stěrky, který byl předělán do matnějších atraktivních verzí. Dá se libovolně kombinovat s dřevěnými vzory dlažby Reno.

Navštivte www.jika.cz nebo přijďte přímo do koupelnového studia a podívejte se, jaké možnosti pro vás Jika v oblasti obkladů a dlažeb připravila. 

Prague Gallery: I. P. Pavlova 5 (vchod z Legerovy ulice), 120 00 Praha 2.
27.09.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444