Objevte výhody a zdravotní benefity polohovatelných postelí

Vybíráte postel a chcete mít doma to nejlepší pro váš odpočinek? Poslední výzkumy a lékařské studie naznačují, že nejzdravější poloha pro spánek není přímá, ale taková, kdy jsou nohy a hrudník mírně zdvihnuté a srdce je v jedné rovině s patami spáče. Právě takovou polohu pro váš spánek si můžete dopřát na polohovatelné posteli. Docílíme tak největší úlevy od tlaku a nejméně namáháme záda zejména v oblasti beder, usnadňujeme dýchání a zlepšujeme funkci krevního oběhu.

Spánek na přizvednutém lůžku tak přináší řadu zdravotních benefitů. Představíme vám několik roštů, které se s klasickým lamelovým nedají srovnávat. Všechny si můžete vyzkoušet na prodejnách společnosti ProSpánek. 
 

Hollandia Trio

Začínáme inovativní technologií, u které se můžete dostat při spánku opravdu do jakékoliv polohy. Tato postel je totiž jediná, u které se může rošt prohnout na obě strany. Hollandia Trio se dá pro náročné pořídit také ve variantě se zabudovaným sound systémem do čela postele. Hudbu lze přehrávat například přes Bluetooth nebo z flash disku.
 

Hollandia Margret

Společnost Hollandia nabízí i čalouněné postele s motorovými rošty. Pokud máte rádi velmi kvalitní čalounění a moderní design, je právě postel Margret tím, co hledáte. Materiál, ze kterého je vyrobena, je velmi odolný a díky motorovým roštům můžete upravit matraci do takové polohy, která vám nejvíce vyhovuje. 
 

Ahorn Triobase

Ahorn rošt je vyroben v České republice a je ideálním řešením pro ty z vás, co trávíte hodně času v posteli, čtete, snídáte nebo se díváte na filmy. Motor se odpojí od elektřiny, jakmile není v chodu.
 

TEMPUR Cloud 3000

Úplně jiným druhem je segmentový motorový rošt. Jednotlivé segmenty se otáčejí přesně podle pohybu vašeho těla. Rošt TEMPUR navíc můžete zvednout v oblasti hlavy, zad i nohou. V kombinaci s matrací TEMPUR tvoří dokonalou dvojici, která vám poskytne to největší pohodlí. Může být umístěn v posteli, nebo stát i samostatně. Navíc jsou k němu i doplňky jako masážní jednotky a dálkový ovladač.
Abyste byli s výběrem spokojeni, je důležité si vyzkoušet, co vám sedí nejlépe. Doporučujeme navštívit kteroukoliv z řady prodejen společnosti ProSpánek, kde na vás bude vždy čekat vyškolený specialista, pomůže s výběrem, nechá vás vybrat podle pocitu. Ve stálém sortimentu si můžete vybrat z několika variant roštů i kompletního spacího systému.

Věnujte své ložnici čas, ona vám ho bude vracet každý den.
05.05.2017 | PR
  • ProSpánek SE

    Prodejny a e-shop ProSpánek nabízí kompletní vybavení ložnic. Jsme poradce, kterému záleží na vašem zdravém a klidném spánku. Odborníci na prodejnách vám vždy vyjdou vstříc, jsou empatičtí k vašim potřebám a finančním možnostem. Vyzkouší a vyberou s vámi z široké nabídky českých i zahraničních postelí, matrací a ostatního potřebného vybavení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444