Objevte tajemství výroby bezpečnostních dveří

Bezpečnostní dveře jsou důležitou součástí ochrany vaší domácnosti nejen před zloději. K tomu, aby byly funkční a kvalitní, je potřeba při výrobě dbát na dodržení všech technologických a systémových procesů. Jaké to jsou?

Pocit bezpečí by měl být standardem, ne luxusem

Výroba bezpečnostních dveří se od obyčejných liší jak použitými materiály, tak konstrukcí. Je tedy nutné počítat s tím, že bezpečnostní dveře do bytu i rodinného domu budou, oproti klasickým, dražší. Prioritou výrobců by však měla být kromě funkčnosti i férová cena. Dveře vám přinesou výhody, které rozhodně stojí za to. Kromě ochrany proti zlodějům nabízí i protipožární a protihlukovou ochranu. Navíc mají také skvělé tepelně-izolační vlastnosti. Opravdu kvalitní bezpečnostní dveře bez problému seženete do 25 000 korun.

Konstrukce, která vydrží

Bezpečnostní dveře tvoří kvalitní rámová konstrukce dveřního křídla s vnitřní výztuží z kalené oceli. Součástí je oboustranný ocelový plášť a patentovaný bezúdržbový rozvorový systém. Díky tomu jsou dveře schopny odolat manuálnímu poškození i vysazení.

Lehké komfortní zamykání spolu s přídavným zámkem obsahuje až 15 zamykacích bodů. Pro běžného zloděje se tak dveře stávají nepřekonatelnou překážkou.

Certifikovaná ochrana bezpečnostní třídy 3 ochrání váš domov

Pro rozlišení stupňů bezpečnosti dveří se používají tzv. bezpečnostní třídy. Platí, že do bytů nebo rodinných domů bohatě stačí bezpečnostní třída 3 (vysoká ochrana). O zařazení jednotlivých výrobků do kategorie rozhoduje autorizovaná zkušebna, která jim přidělí certifikaci. Výrobce musí prokázat, že je schopný dodávat dveře ve stálé kvalitě a provedení.

 

Vyberte si výrobce, na kterého je spoleh

Nebojte se být při výběru bezpečnostních dveří nároční. Vyberte si výrobce, který je otevřený, spolehlivý a pomůže vám s výběrem.

Pokud sháníte bezpečnostní dveře, zvolte firmu HT dveře. Má pobočky nejen v Praze a Brně, ale i všech větších městech. Postará se o kompletní sestavení návrhu, konzultace, zpracování cenové nabídky, samotnou montáž včetně výměny zárubní a dokonce i o úklid a odvezení odpadu.

Prohlédněte si galerii referencí HT dveře.

25.10.2017
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444