Objevte nové harmonické odstíny Primalex INSPIRO

Inspirujte se novou kolekcí 23 elegantních odstínů | Zdroj: Primalex

Inspirujte se novou kolekcí 23 elegantních odstínů | Zdroj: Primalex

Nová inspirativní barevná paleta 23 odstínů Primalex INSPIRO vám pomůže dosáhnout nadčasových kombinací a vytvořit dokonalou domácí atmosféru. Tyto elegantní matné odstíny odráží i zkušenost s celosvětovou pandemií, podpoří proto dobrou náladu a pomohou vytvořit prostředí ideální pro odpočinek.

Odstíny inspirované přírodou

Celosvětová pandemie silně ovlivnila nejen naše životy, ale také interiérový design a barevné trendy. Promítla se i do nové inspirativní barevné kolekce Primalex INSPIRO. „Kolekce 23 elegantních odstínů Primalex INSPIRO nabízí nespočet možností pro vlastní kreativitu a podpoří dobrou náladu i pozitivní energii,“ dodává designérka Primalex Alexandra Dýcková. 

Uklidňující šedá se výborně kombinuje s přírodními materiály | Zdroj: Primalex
 
Energická červená je ideální volbou do kuchyně či pracovny | Zdroj: Primalex  
Energická červená je ideální volbou
do kuchyně či pracovny | Zdroj: Primalex
 
Klidná a jemná barevná paleta 19 odstínů inspirovaných přírodou je doplněna o 4 kontrastující, optimistické a energické odstíny odkazující na trendy minulých let. Neutrální tóny jako jemné béžové, šedé a nažloutlé odstíny vytváří spolu s terakotovými barvami útulný, moderní a nadčasový interiér. Světlá modrozelená a osvěžující zelená povzbuzují naši vnitřní sílu. Několik šedých minerálních odstínů zase symbolizuje návrat k přírodním surovým materiálům.

Nadčasové barevné kombinace

Primalex INSPIRO si vás zaručeně získá – ať už jste milovníky současného, skandinávského nebo vintage stylu. „Nadčasové odstíny nabízejí pestré možnosti barevných kombinací, mezi nimiž si každý najde tu svou. Vystihnou tak přesně váš osobitý styl,“ přibližuje Alexandra Dýcková. Kombinace uklidňující béžové (mocca kafe), hluboké modrozelené (arktický led) a osvěžující světle tyrkysové (mořská pěna) se například nese v duchu návratu k přírodě, evokuje procházku lesem nebo po břehu moře. Hřejivé růžové tóny (meruňkový krém) doplněné o vibrující žlutou (zlatý okr) a uklidňující světle šedou (holubí pírko) vykouzlí úsměv na rtech dětem i dospělým. Kombinace energické červené (ranní červánky), kontrastní tyrkysové (mořská pěna) a uklidňující béžové (písečná duna) zase působí jako lehká připomínka starých dob.
Vyzkoušejte kombinaci béžové, šalvějově zelené a tyrkysové | Zdroj: Primalex
Okrově žlutá doplněna o hřejivou růžovou vykouzlí dětem úsměv na rtech | Zdroj: Primalex  
Okrově žlutá doplněna o hřejivou růžovou
vykouzlí dětem úsměv na rtech | Zdroj: Primalex
 

Pro dlouhodobě dokonalý vzhled

Primalex INSPIRO je ideálním řešením zejména do interiérů reprezentativního charakteru, jako jsou obývací pokoje, jídelny, pracovny nebo kanceláře. Vysoce otěruvzdorná barva překvapí svou velmi snadnou aplikací, která je podpořena i výbornou kryvostí. Je navíc odolná vůči otěru a vysoce trvanlivá, takže si i po letech zachová svůj dokonalý vzhled. Nátěr je určený k aplikaci na stěny a stropy z minerálních a sádrových omítek nebo sádrokartonových desek.

Neváhejte a inspirujte se designovými interiérovými barvami ve 23 uklidňujících hravých odstínech. A pokud jste si z hotových odstínů nevybrali, můžete si nátěr Primalex INSPIRO báze nechat natónovat do více než 20 000 barev přesně podle svých potřeb a představ. Odborníci na prodejnách barev vám s výběrem správných odstínů i jejich kombinací rádi poradí a barvy vám připraví na počkání.
18.07.2022 | PR
  • Primalex

    Značka Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot . Základem jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu pro svou jednoduchou aplikaci, velký výběr a trvale stabilní kvalitu, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444