O porcelánové vypínače české firmy KATY PATY je velký zájem

Porcelánové vypínače se dostávají opět do velké obliby. A není divu, protože oproti plastu mají spoustu výhod, na které se ale během posledních desítek let zapomnělo. Navíc s módou přírodních materiálů se porcelán znovu dostává do popředí. Za cenu, která je velmi příznivá.

A jak vypadá porovnání vlastností plastových a porcelánových vypínačů? Zkoušeli jste vyčistit plastový vypínač po malování od barevné pokojové barvy? Nebo od výtvorů dětí, provedených fixou? Odstranit fixu z plastového povrchu nebo starý zažraný prachu je prostě nemožné. Když se k tomu přidá degradace plastu vlivem slunečního záření, jeví se plast sice levnějším, ale tak trochu outsiderem.

Oproti tomu porcelánové vypínače jsou nezničitelné. Jejich odolnost proti poškrábání, snadná omyvatelnost, barevná stabilita či elektroizolační schopnosti jsou obdivuhodné.

Nejen vlastnosti, ale i vzhled si zaslouží pozornost. Nová kolekce porcelánových vypínačů Black & White od KATY PATY vypadá opravdu skvěle. Jako jediná společnost na světě kombinuje bílý (přírodní) porcelán a černý dohromady. Nikdo jiný také nenabízí matový porcelán, hebký jako semiš.
 
 
Černobílé porcelánové vypínače KATY PATY si navíc každý může sestavit dle svých představ. Na webové stránce porcelánových vypínačů a zásuvek můžete využít konfigurátoru a postavit si vlastní Black & White porcelánový vypínač nebo zásuvku.
08.06.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444