O nesporných výhodách lednic WHIRLPOOL

Každý člověk, který má třeba jen malé povědomí o domácích spotřebičích, určitě slyšel o produktech Whirlpool. Proslulost si tato značka získala díky své funkčnosti, modernímu designu a bezpočtu dalších výhod. Pokud uvažujete o investici do některého z produktů této společnosti, může vám posloužit tento článek. Například při pořizování ledničky.

Velkou výhodou Whirlpool lednice je možnost nastavení teploty podle vašich preferencí. To lze upravit díky velmi jednoduchému ovládání skrze displej. Uživatele dále potěší příjemný, elegantní design a z praktických důvodů také velmi tichý chod provozu ledničky. Tyto modely se mohou zároveň pochlubit filtrem s antibakteriálním účinkem, díky němuž se není potřeba bát jakýchkoli nečistot, pachů nebo plísní. 

A pak tu máme No Frost. Nevíte, o co jde? Jedná se o systém, který dovoluje skladování zeleniny a ovoce, které pak vydrží čerstvé dokonce déle než dva týdny. Další technologie pak pomohou zajistit ideální vlhkost bez námrazy, která jinak bývá při chlazení velkým strašákem. 

Lednice Whirlpool nabízí kromě výše zmíněného také možnost změny otevírání dveří, což lze dobře využít například ve chvíli, kdy dojde k rekonstrukci, stěhování, nebo jen přesouvání nábytku. Pokud by ani to zákazníka nepřesvědčilo, může se dále zmínit LED osvětlení, které pomáhá ke snížení spotřeby energie, ventilace, mající za úkol zabezpečit šíření teploty a udržet ideální úroveň vlhkosti v lednici. 

Mohli bychom uvést další a další možnosti a výhody chladniček Whirlpool, ale závěrem ještě zmiňme alespoň  „super mrazení a chlazení“, které dovede snížit teplotu v lednici či mrazáku během extrémně krátké chvíle dle potřeby. Stejně jako PerfectFresh, které je tu pro změnu proto, aby byla zajištěna čerstvost takových potravin, jako jsou maso, ryby, nebo mléčné výrobky.

Sečteno a podtrženo: výrobce lednic Whirlpool myslí snad úplně na všechno!
09.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444