O hospodaření s teplem ve Frýdlantu nad Ostravicí

Více než 250 vystavovatelů se účastní letošního ročníku INFOTHERMY 2004, specializované mezinárodní výstavy zaměřené na ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů, která se ve dnech 19.-22. ledna koná ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Hospodárné a ekologické vytápění a využívání obnovitelných zdrojů v nejrůznějších typech menších a středních budov není jen tématem, s nímž se setkají návštěvníci u stánků jednotlivých vystavovatelů. Prochází bohatým doprovodným programem celé výstavy, setkáními odborníků, diskusemi, semináři a přednáškami. Panelová diskuse o státní dotační politice a optimálním využití dotací pro ochranu krajiny, o pěstování biomasy a jejím energetickém využití tento odborný doprovodný program zahájí.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mezi prezentovanými produkty je velký výběr tepelných čerpadel, představí se zde např. 15 firem se solárními systémy, 34 se zateplováním a izolacemi, 33 s nabídkou měření a regulací tepla. Novinkou bude prezentace pěti firem s nízkoenergetickými domy. Největším exponátem je celodřevěný montovaný nízkoenergetický dům, kterým návštěvníci projdou do výstavních hal.
Celostátní novinkou je expozice využití vodíku a palivových článků pro vytápění rodinných domků. Také tomuto tématu bude věnován jeden ze seminářů odborného doprovodného programu.
19.01.2004 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444