O byty společnosti Ekospol je velký zájem

Ekospol už několik let pravidelně vyprodává všechny své projekty ještě před dokončením. Ani nejnovější projekt „Nové Měcholupy“ pravděpodobně nebude výjimkou. Nasvědčuje tomu jeho rychlá prodejnost. Za dva měsíce od zahájení prodeje je vyprodáno již 78% ze všech 130 bytů.

Velkým lákadlem je kromě skvělé dopravní dostupnosti do centra také výborná občanská vybavenost a ve vzdálenosti cca 1 kilometr nákupní centrum Europark Štěrboholy. Velice vítané jsou také předzahrádky a zejména velkoryse koncipované terasy, z kterých je nádherný výhled do okolí. Pro většinu klientů je i v tomto projektu připraven sklípek ZDARMA. Ceny bytů od 1.268.000,- Kč (včetně DPH) i zde potvrzují motto Ekospolu NEJLEVNĚJŠÍ BYTY EVROPSKÉ KVALITY.

Společnost Ekospol dokončila na podzim hrubou stavbu bytového areálu “Boloňská“. Nejlevnější byty evropské kvality v kombinaci s výbornou lokalitou k bydlení, jakou lokalita v blízkosti Hostivařské přehrady bezesporu je, vyvolaly obrovský zájem o tento projekt. Svědčí o tom fakt, že již jeden rok před dokončením tohoto bytového areálu bylo všech 276 bytů VYPRODÁNO.

Zásadním důvodem proč koupit byt v této lokalitě je také vysoká míra zhodnocení prostředků vložených do koupě bytu. Jak ukazují momentální ceny na trhu bytů u již dokončeného bytového areálu „U Hostivařské přehrady“, který se nachází nedaleko bytového areálu „Boloňská“, 1 rok po jeho dokončení ceny vzrostly o 9,5%! Podobný nárůst cen bytů v novostavbách, a to nejen v této lokalitě, se dá očekávat i pro další období.

Další z projektů Ekospolu, který byl z 95% VYPRODÁN již v stadiu zahájení stavby je PATRIA LETŇANY. Nachází se nedaleko plánované stanice metra, v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností, nedaleko největšího nákupního centra v ČR - Letňan - to všechno přispělo k raketovému prodeji celého projektu. Lákadlem pro klienty byly kromě nízké ceny (od 31.000,- Kč/m2 včetně 5% DPH) také předzahrádky a sklípek, který byl pro klienty ZDARMA. Projekt je koncipován jako velmi klidné rezidenční bydlení.

Více o našich projektech se dozvíte na www.ekospol.cz.
25.01.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444