Nudí vás běžné tvary van z akrylátu?

Quarylová vana La Belle

Quarylová vana La Belle

Společnost Villeroy&Boch vyvinula patentovaný materiál Quaryl®, exkluzivní směs křemene a akrylu, která vyniká tvrdostí typickou pro křemen a příjemnou teplotou a hladkostí akrylu. Materiál je silný až 18 mm, takže vana je nesmírně pevná a stabilní. Vyjimečná dlouhotrvající kvalita, precizní provedení a snadná údržba ale není všechno.

Markéta Pavlová, marketingová manažerka Villeroy&Boch, dodává: „Jen s quarylem lze dosáhnout pravých úhlů a přesných hran, při zabudování tak vznikají minimální spáry a vana lícuje s obklady. Quaryl se odlévá do formy, tudíž s ním lze dosáhnout tvarů, které u akrylátových van nejsou možné.“ Není divu, vany Villeroy&Boch sbírají jedno designové ocenění za druhým.


Hra s krásnými tvary


Výstavním kusem je beze sporu masivní a přesto na pohled křehká quarylová vana La Belle, která díky netradičnímu tvaru a hlavně své velikosti (1800x800mm) zaručuje maximální požitek z koupele.  V roce 2010 byla oceněna prestižní cenou RedDot za design. Samostatně stojící verze je obložena panelem vyrobeným ze stejného materiálu Quaryl® a kromě bílé se vana může pyšnit venkovním provedením v temně malinové nebo antracitově šedé barvě.

Vestavná vana může být doplněna o vířivkové systémy s patentovaným systémem neviditelných trysek  Invisible Jets, které vyjedou ze stěn a dna vany pouze při spuštění systému, jinak zůstávají zcela skryty.

I designově minimalistická vana může být nejpohodlnějším místem v bytě


Nádherná puristická řada quarylových van Squaro byla navržena v post-moderním stylu a jen vzdáleně připomíná klasické vany.  Při jejím navrhování designéři konečně mysleli na to, co člověk skutečně potřebuje. Rovné hrany dokonale lícují s obklady, drobná spára nezadržuje vodu a po letech nevznikají problémy se špatně těsnícím silikonem, kde se drží vlhkost a daří se plísním.

      

Ačkoliv vzhledově vana přesně zapadne do puristicky laděných interiérů, návrháři dbali důsledně na komfort při koupeli. Vana je tedy hodně hluboká, prostorná i pro muže a speciálně tvarovaná pod zádovou částí pro pravý odpočinek při koupeli. Při svém uvedení na trh ji porota vybrala z několika tisíc přihlášených produktů jako vítěze Reddot 2008 - mezinárodní ceny za design.

Skvost do prostorné koupelny


Pokud máte prostornou koupelnu, nebudete litovat, že jste si pořídili Aveo. Quarylová vana, inspirovaná organickými tvary přírody, je dominantním prvkem v koupelně. Oválný tvar podporuje pocit uvolnění a harmonie. Vyvýšená zádová část umožňuje spočinutí v teplé koupeli v příjemném polosedu.

 

Ať už ve vaně čtete časopis, surfujete na iPadu nebo se zavřenýma očima relaxujete, v této vaně to bude královský požitek. Oceněno Reddot cenou za design v roce 2006.

Více informací na www.villeroy-boch.com.

quaryl

28.09.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444