Nový web Los Kachlos nabízí inspiraci i novinky ze světa koupelnového designu

Obsáhlý katalog, bohatá inspirace a celá řada novinek a designových hitů ze světa keramických obkladů a dlažeb. To vše najdete na nových webových stránkách předního českého prodejce španělských a italských keramických materiálů Los Kachlos.

Webová prezentace společnosti Los Kachlos pomůže zákazníkům najít ty správné materiály nejen pro dům a zahradu, ale i pro komerční prostory, jako jsou například restaurace, hotely, exkluzivní wellness centra či showroomy.

Webová prezentace je rozdělena na dvě základní části – Inspiraci a Katalog. V Inspiraci se návštěvník webu dozví o současných trendech koupelnového, kuchyňského a podlahové designu a také o oblastech, kterým se Los Kachlos věnuje. V Katalogu pak najde podrobně zpracované portfolio nabízených obkladů a dlažeb. Zákazníci si mohou zboží velmi přehledně filtrovat podle použití, stylu, povrchu, barvy, struktury a dalších parametrů.
 
 
Vybírat tak mohou koupelny či dlažby v moderním, rustikálním anebo venkovském stylu, v nabídce najdou také materiály inspirované přírodními materiály a materiály v retro designu. Hojně jsou zastoupeny obklady a dlažby odkazující na oblíbenou secesi, romantický shabby chic styl, rustikální patchwork či vintage. Zákazníci si mohou v katalogu označovat oblíbené modely a přímo z webu odesílat poptávky. Stáhnout si mohou i podrobné katalogy či produktové listy ve formátu pdf, najít nejbližší showroom Los Kachlos a domluvit si schůzku.
 
03.10.2018 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444